5053873217 [email protected]

Elele dergisinin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, bir erkekten neler beklediği sorulduğunda açık konuştu. Söze hayatında kimse olmadığını belirterek başlayan Hadise, henüz evliliğe ve aile kurmaya hazır olmadığını söyledi.

Hayatına girecek erkekten büyük beklentileri olduğunu ancak bu beklentilerin maddi olmadığını vurgulayan şarkıcı, “Beklentilerim büyük, şimdiden söyleyeyim! Maddi değil bunların hiçbiri. Annem her zaman “Kendi ayaklarının üzerinde dur, sevdiğin kişiyle evlen” dedi bana. Zaten çok şükür kendi paramı kazanıyorum ve hiçbir erkeğe o gözle bakamam” dedi. Birlikte olacağı erkeğin de kendisi gibi ayaklarının üzerinde duran ve çalışkan biri olması gerektiğini söyleyen Hadise, “Yanımda duracak erkeğin de çok çalışması lazım. Yani gelip benim paramla yaşasın istemem. Büyük konuşmayayım diyorum ama sanırım böyle bir durum yaşarsam kapıyı gösteririm” şeklinde konuştu.

HADİSE

Hadise’nin kafasındaki ideal erkeğe ilişkin açıklamaları bunla kalmadı. Sahne şovlarına müdahale edecek biriyle asla birlikte olamayacağını güzel şarkıcı, “Egosuz, komplekssiz, rahat biri olmalı. Biraz kıskanç olabilir ama sahnede bana asla karışamaz. Bu konuda da büyük konuşuyorum, çünkü izin vermem. Sahne benim hayatım. Şimdi birden hayatıma biri girecek ve bana sahnede mini giyemezsin, öyle dans edemezsin diyecek… Deliririm” dedi.

Bu tür ilişkilerin kendisini aşktan soğuttuğunu açıklayan Hadise, “Bu bir şov, bu bir sanat. Şimdi düşündükçe soğuyorum aşktan. Beni rahatsız edecek bir tip olacağına, hiç olmasın” dedi.

Şarkıcının en iddialı açıklaması ise çocuk yapmak konusunda oldu. 28 yaşındaki şarkıcı, aile kurmak için acelesi olmadığını söyledi. “Çocuğu 45 yaşında da yaparım eğer istersem, Allah izin verirse tabii. Aile kurmak şu anda bana çok uzak geliyor” diyen şarkıcı hayatında kimse olmadığını ancak biri olsun istediğini ekledi.