5053873217 [email protected]

Galaxy Gear ile akıllı saat pazarının oluşmasında öncülük eden Samsung, zaman içerisinde yeni modellerle seriyi genişletti. İlk saatinde Android işletim sistemini tercih eden Koreli şirket, Şubat ayında tanıtılan ikinci nesil Galaxy Gear’da ve Galaxy Gear Neo’da Tizen işletim sistemini kullandı. Son gelen haberlere göre, Samsung büyük değişiklikler barındıran yeni bir modeli duyurmaya hazırlanıyor.

galaxy gear

Wall Street Journal’ın haberine göre, şirketin hedefinde akıllı telefonlardan bağımsız olarak çalışacak bir akıllı saat modeli var. Hali hazırdaki ürünlerin tamamı Samsung akıllı telefonlara bağlı olarak kullanılabiliyor. İsmi açıklanmayan kaynakların verdiği bilgilere göre, hazırlanan yeni akıllı saat kendi SIM kartına sahip olacak. Böylece, akıllı telefon gereksinimi olmadan telefon çağrıları yapabilecek, e-posta alıp gönderebilecek, fotoğraf paylaşabilecek.

İddialar yeni saatin bu yaz içerinde tanıtılacağı yönünde. Tahminler ise Haziran ve Temmuz aylarını işaret ediyor. Akıllı saat pazarının yüzde 70’inden fazlasına sahip olan Samsung’un bu yeni model ile payını artırması bekleniyor. Bakalım şirketin ismi belirsizliğini koruyan yeni saati ne zaman ortaya çıkacak?