5053873217 [email protected]

ELEKTRO

Dünyanın lider beyaz eşya ve küçük ev aletleri üreticisi Electrolux’ün yüksek ve yenilikçi teknolojiye sahip elektrikli süpürgelerinden Ergorapido, UltraCaptic, UltraOne ve Rapido, Red Dot 2014 tasarım ödüllerinde en iyi ürün ödüllerine layık görüldü.

Red Dot Tasarım Ödülleri’nin en üst kategorisi olan ve sadece alanında çığır açan tasarımlara verilen “En İyi Ürün Tasarımı Ödülü”nü Electrolux Ergorapido kazandı. Yılın en iyi ürün tasarımları arasından seçilerek belirlenen finalistler, tüm aday ürünlerin sadece %1’ini oluşturması ile “best of the best” ödülü olarak nitelendiriliyor.

Dünyanın en büyük ve en prestijli yarışmalarından biri olan Red Dot Tasarım Ödülleri’nde bu yıl 53 farklı ülkeden 1,816 ürün yarıştı. Ürünler dünyanın dört bir tarafından, alanında uzman 40 jüri üyesi tarafından yenilikçilik, işlevsellik, ergonomi ve yüksek performansta dayanıklılık özellikleri ön planda tutularak değerlendirildi.

Ergorapido (Üçüncü Nesil)
Temizlik alışkanlıklarını değiştiren üçüncü nesil yeni Ergorapido evin tasarımının bir parçası olması ve anında temizlik imkanı sunması ile kullanıcıların dikkatini çekiyor. Kordonsuz yapısı, pratik ve hızlı kullanımı, el ve yer süpürgesi özelliklerini 2’si 1 arada tasarımı ile sunan Ergorapido, 9 milyon kullanıcısı ile en çok satılan ürünler arasında yer alıyor. Etkileyici şık tasarımı ile yarışmada dikkat çeken Ergorapida, Red Dot jürisi tarafından sofistike detayları ve kullanım kolaylığı sunan pratik 2’si 1 arada yapısı ile ödüllendirildi. Ergorapido köşelerde kalan tozları anında gösteren LED ışığı ve güçlü çekiş gücü ile kullanıcıya arzu ettiği rahat ve pratik kullanımın yanında şık ve ince bir tasarım sunuyor.

UltraCaptic
UltraCaptic, torbasız elektrikli süpürgeler kategorisinde daha kolay boşaltma sistemi sunan yenilikçi tasarımı ile kullanıcıya daha verimli ve rahat bir kullanım sağlıyor. Üç kolay adımda tozu kontrollü şekilde boşaltma imkanı sunan torbasız yapısı ile havayı kirletmeden temizleyen UltraCaptic, uzman jüri üyelerine göre yenilikçi ve kompakt boşaltma sisteminin yanı sıra, dikkat çeken tasarımı ile kullanıcıyı ikna ediyor.

UltraOne
UltraOne ise elektrikli süpürgeler kategorisinde en üst test seviyesinde gösterdiği yüksek performans, üstün zemin tutuşu ve son derece sessiz olma özellikleri ile ödüle layık görüldü. Kolay kullanıma ve yüksek manevra kabiliyetine sahip UltraOne, yenilikçi teknolojisi, ergonomik tasarımı, farklı turuncu rengi ve optimum seviyede sunduğu işlevsellik özellikleri ile birçok ihtiyacı tek üründe karşılıyor.

Rapido
Hızlı ve anında temizlik için tasarlanmış, elde taşınabilir ilk şarjlı süpürge olma özelliğini taşıyan Electrolux Rapido mobilyaları ve zemini korurken zahmetsiz ve kolay bir temizlik imkanı sunuyor. Electrolux Rapido jüri üyelerini Red Dot Tasarım Ödülleri’nde genişletilmiş çok yönlü temizlik fonksiyonları ve rahat tasarımı ile etkiledi.

Electrolux Hakkında

Ev aletleri ve profesyonel ürünlerde dünya lideri olan Electrolux, her yıl 150’den fazla ülkede 50 milyonun üzerinde ürün satmaktadır. Firma günümüz profesyonellerinin ve kullanıcılarının isteklerini karşılamak amacı ile kapsamlı tüketici araştırmalarına dayanan yenilikçi çözümler sunmaktadır. Electrolux ürünleri arasında buzdolapları, bulaşık makineleri, çamaşır makineleri, ocaklar, klimalar ve küçük ev aletleri bulunmaktadır. Electrolux 2013’te 60 ülkede 61.000 kişilik çalışan kadrosu ile 16 milyar 150 milyon dolar satış rakamına ulaşmıştır.