5053873217 [email protected]

Belçim Bilgin ve eşi ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın boşanacağı ileri sürüldü. Sekiz yıldır birlikte olan çiftin, yaklaşık bir senedir ayrı yaşadığı da iddialar arasında.

belçim bilgin

Çiftin, boşanmak üzere olduğu iddiaları ise özellikle Bilgin’in açıklamaları ile daha da alevlenmiş durumda. Bilgin bir süre önce filmlerindeki öpüşme sahnelerine eşi Erdoğan’ın ne diyeceği sorulduğunda ‘Yılmaz benim sahibim değil’ cevabını vermişti. Başka bir röportajında da yaptığı işlerde eşinin etkisi olmadığını söylemiş ve ‘Tabii Yılmaz Erdoğan’la evli olmak büyük bir şans. Ondan çok şey öğreniyorum. Ama yaptığım işlerde Yılmaz’la evli olmamın etkisi yok’ demişti.

Ayrılık dedikodularını pekiştiren bu açıklamaların yanı sıra boşanmanın altında yatan temel nedenin çiftin arasındaki ‘usta-çırak’ ilişkisi olduğu söyleniyor.

İddialara göre Erdoğan’ın, kendinden 16 yaş küçük eşi Belçim Bilgin’le arası, “Evliliğimizde usta-çırak ilişkisi var, çekişme yok” demesi ile açıldı. Başarılı projelerde yer alan ve performansı ile son günlerin yıldızı parlayan isimlerinden olan Bilgin, Erdoğan ile arasındaki bu ilişkiden sıkıldı. Bilgin, bu sıkıntının sinyallerini ilk kez “Yılmaz benim eşim, sahibim değil. Biz ayrı bireyleriz ama aynı evi paylaşıyoruz” açıklaması ile verdi.