5053873217 [email protected]

Fenerbahçe’nin gelirlerini Soma’da hayatını kaybeden madencilerin çocuklarının eğitimlerini karşılamak için oluşturacağı havuza bırakacağı tişörtlerin ön satışına Fenerium’un internet sitesinde başlandı. Tişörtlere sarı lacivertli taraftarlar o kadar büyük ilgi gösterdi ki Fenerium’un internet sitesi çöktü. Öte yandan ligin son haftasında Kayserispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, Kayseri’de Soma pankartıyla karşılandı.

fener

Sarı lacivertli kulübün gelirini Soma’da hayatını kaybeden madencilerin çocuklarının eğitim masraflarını karşılamak için oluşturacağı havuza aktarmak için bastırdığı tişörtlerin ön satışına Fenerium’da başlandı. Tişörtlere o kadar büyük bir ilgi vardı ki Fenerium sitesi çöktü.
Tişörtler Fenerium’da 24.95 TL’den satışa sunuldu. Soma tişörtleri 22 Mayıs tarihinden itibaren ise tüm Fenerium mağazalarında satışa çıkacak.

Öte yandan Kayserispor maçı için bu şehre gelen sarı lacivertli kafileyi karşılayan taraftarlar “Yüz karası değil kömür karası onların derdi ekmek parası” pankartı açtılar.