5053873217 [email protected]

Erol Köse, sessizliğini Soma’daki maden kazasından sonra bozdu. 205 işçinin hayatını kaybettiği ve yüzlercesinin daha madende mahsur olduğu iddia edilen vahim kaza hakkında tweetler atan Erol Köse, bu kazanının sorumlularının cezalandırılmayacağını iddia etti.

wpid-erol-kose-gozaltina-alindi-4013081.Jpeg

işte Erol Köse’nin Soma’yla ilgili attığı o tweetler…

– Tam 20gun once CHP soma icin önerge veriyor, MHP destekliyor; AKP oylariyla reddediliyor. Şimdi Milli Yas ne çare ateş ocaklara düştü bile!

– Şu Veli Göçer’i hatırladınız mı? Göçer’e ne oldmadıysa SOMA’daki maden sahibine de o olmayacak!!!

– BBC full Soma yı anlatıyor. Bizim kanallar kadın programı yapıyor. Allah cezanızı versin ..

– Türkiye iş kazalarında Avrupa birincisi Dünya üçüncüsü. Sadece El Salvador ve Cezayir’i geçemiyorduk,Soma ile geçmişizdir …Kına yaksınlar!

– Yine Twitter akışına bakan herkes “büyük bir tepki var” sanacak. Seçim öncesi düştüğümüz yanılgı. Havanda su döven bir avuç insanız…

– Ölen sayısı neden açıklanmıyor zira kaçak işçi sayısı kayıtlının 3-4 misli ! Gerisini sen hesapla artık…

– Mehmet’in 15 yaşında madende ölüme gönderilmesine şaşırmayalım; maden işçilerinin yaklaşık %30 u 18 yaşından küçük, bilelim.

– Esas siyaseti “bu acı olaya siyaset karıştırmayın” diyenler yapıyor. Şehit diyecek, kader diyecek başı ağrımadan sıfırlamaya devam edecek!

– Karbonmonoksit acımasızdır , basıncı 3000 ppm ise TEK NEFES evet yanlış okumadınız TEK NEFESte öldürür…

– Hayvanat bahçesi mudurunun TUBİTAK’a başkan yardımcısı atandığı ülkede her şey zaten melodram!

– Şu anda Soma nüfüsunun 3 katı Polis orada bekliyor,malum şahıs oraya gidiyor diye!Allah kimseyi halkından bu kadar korkar hale düşürmesin ..

– Biz burada yazıp öfke saçacağız , Yönetenler rolünü oynayacak ,3 gun sonra hayat devam edecek , ocaklar evler yanacak acı ile kalacak.