5053873217 [email protected]

Ütü yapmayı kolaylaştıran doğa dostu Electrolux Green ütü Türkiye’de satışa sunulmaya başladı. Yüzde 24 enerji tasarrufu sağlayan ütünün 3 yönlü otomatik kapanma özelliği güvenliği üst seviyede tutuyor.

GREEN ÜTÜ

Dünyanın lider beyaz eşya ve küçük ev aletleri üreticisi Electrolux yenilikçi tasarımlarıyla yüksek teknolojiyi birleştirmeye devam ediyor. Çevreye verdiği önem ile bilinen markanın 4SafetyPrecision serisindeki yeni ütü modeli EDB6146GR Green yüzde 15 geri dönüştürülmüş plastikten üretiliyor. Yüzde 24 enerji tasarrufu sağlayan ütünün bir diğer öne çıkan özelliği 3 yönlü otomatik kapanma ile güvenliği ön planda tutması.

Ütü yapmayı keyifli hale getiren EDB6146GR Green, 500 adet buhar çıkışına sahip, çizilmeye karşı dayanıklı Resilium tabanı ile en inatçı kırışıklıkları bile hızla açıyor. Geniş ve şeffaf haznesi ile 350 ml su depolayan ütü ergonomik tasarımı ile kolay kullanım sağlıyor.

Otomatik buhar kontrolü, anti-kireç, damlama emniyeti ve otomatik temizleme sistemi gibi birçok özelliği barındıran 2400 Watt EDB6146GR Green, ütüden daha fazlasını bekleyenlere hitap ediyor.