5053873217 [email protected]

Sahil Güvenlik dizinin yıldızı Jeremy Jackson 14-20 Mayıs 2014 tarihleri arasında Türkiye’de olacak ve Estetik Cerrahı Op. Dr. Hasan Fındık’a saç ekimi yaptıracak. Hollanda’nın en çok izlenen kanalı RTL4 kanalının en çok izlenen Pazar programı Life 4 you’ya dün konuk olan Jeremy Jackson estetik için Türkiye’ye gideceğinden ve Erika Eleniak’dan duyduğu Op Dr Hasan Fındık’ a saç ekimi yaptıracağından bahsetti.

1238134_388111517982620_1990254504_n
İlk kez bir Amerikalı aktör Türkiye’de saç ekimi yaptıracak
Konuyla ilgi veren Estetik Cerrahı Op. Dr Hasan Fındık, Jeremy Jackson’ın saç ekimi için Türkiye’yi tercih etmesinin önemli olduğunu, teknoloji ve hizmet olarak dünyada ki bir çok ülkeye göre ilerde olduğumuz için gelen her Starın gönüllü Turizm ve sağlık elçisi gibi Türkiye’nin tanıtımını yaptığını belirtti. Hollywood Starlarından Şahin Tepesi ve Renegade dizisi başrol oyuncusu Lorenzo Lamas, Sahil Güvenlik dizisi başrol oyuncularından Erika Eleniak, Testere filminin başrol oyuncusu Costas Mandylor ve Sahil Güvenlik, Kuzey ve Güney dizisi başrol oyuncusu Parker Stevenson ‘da Estetik Cerrahı Op. Dr Hasan Fındık ile bir araya gelmişti.

34 yaşında ki ünlü Amerikalı aktör ve şarkıcı bir çok TV dizisi, realite showlarda yer aldı. Tüm dünyada büyük ilgi gören Sahil Güvenlik dizisinde Hobie rolüyle tanınan aktör, bu rolü için Leonardo Di Caprio için yarışmış ve Jackson da karar kılınmıştı. Jackson, 8 sene boyunca dizide David Hasselhoff un oğlu rolüyle 2. Başrolü üstlendi.
Sahil Güvenlik dizisi tüm dünyaya Pamela Anderson, Carmen Electra ve Erika Eleniak adlı güzelleri tanıştırdı. Erika Eleniak geçtiğimiz aylarda ülkemize gelerek ünlü estetik cerrahı Op Dr Hasan Fındık’a göğüs ve liposuction ameliyatları olmuştu. Bu ameliyatlar ulusal ve uluslar arası medyada geniş yer buldu ve estetikte Hollywood yıldızların tercihi olarak Türkiye’ye dikkat çekti.
B Takımı isimli yeni başlayacağı film öncesi saç ekimi yaptırmak için Türkiye’ye gelecek olan Jeremy Jackson yeni filmi için hazırlık yaptığını, Sahil Güvenlik’ten bir çok oyuncunun da bu filmde yer alacağını filmin kadrosunun Cannes Film Festivali’nde yapılacak lansmanla tüm dünyaya duyurulacağı söyledi.
Ünlü model Loni Christine Willison ile evli olan Jeremy Jackson sağlıklı yaşama büyük önem veriyor ve Fitness ile uğraşıyor. ED Hardy markasının yüzü olan Jackson en son Aralık sayısında IRONMAN dergisine eşiyle kapak oldu Jeremy Jackson çıkardığı albüm ve single çalışmalarıyla Avrupa listelerinde de uzun süre 1 numara yer aldı. Jackson ayrıca Hollanda’nın ünlü Ajax takımına da şarkı yaptı.