5053873217 [email protected]

Beşiktaş’ın  G.Saray’dan kiraladığı Kamerunlu stoper süresiz kadro dışı bırakıldı… Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada bu karara gerekçe olarak tecrübeli oyuncunun ‘takım bütünlüğüne uymayan’ davranışı gösterildi…

PEKİ, Dany ne yaptı da böylesine kritik bir dönemde kadro dışı bırakıldı? Anlatalım…28 yaşındaki futbolcu dün sabah tesislere gelip teknik direktör Slaven Biliç’e, “Geldiğimden beri para almadım. Ödeme yapılmasını istiyorum” dedi. Hırvat hoca da “Şu an kulüpte para olmadığı için ödeme yapılmamıştır ama merak etme ödenecektir” yanıtını verdi.

Ancak Dany “Puan kaybedersek bana ödeme yapılmaz. Bu nedenle paramı almadan Elazığ’a gitmem” deyince adeta çıldıran Biliç de “Topla eşyalarını ve git buradan” diyerek resti çekti.

DANY

ARDINDAN gelişmeyi öğrenen futbol direktörü Önder Özen, başkan Fikret Orman’a durumu anlattı. Oyuncunun tavrına çok sinirlenen Orman, “Kovun gitsin” dedi ve sonrasında Dany süresiz olarak kadro dışı bırakıldı.
TRANSFERİNE taraftarların karşı çıktığı, geldikten sonra da camianın bir türlü benimseyemediği ve yaptığı hatalarla sürekli eleştiri alan Kamerunlu; İbrahim Toraman, Sezer Öztürk, Gökhan Süzen ve Manuel Fernandes’ten sonra bu sezon kadro dışı bırakılan 5. oyuncu oldu.