5053873217 [email protected]

Conchita Wurst finale yükseldi. Avustralya’nın ilginç tarzlı yarışmacısı birçok kesin tarafından tepki görmüştü.

İstenmeyen Yarışmacı Finale Kaldı

2014 Eurovision finaline kalan Conchita Wurst, bir çok kesim tarafından büyük ilgi gördü. İlginç şarkısı ve tavırlarıyla geceye damgasını vuran isim hiç kuşkusus Conchita Wurst oldu

2014 Eurovision Finale Kalan Ülkeler Belirlendi

2014 Eurovision ülkeler arası şarkı yarışması bu sene Kopenhag’da düzenlendi. Dün akşam Eurovision’da ikinci yarı final sona erdi.

Kopenhag’ın limanında eski tersane olarak bilinen Refshaleöen B&W, 2014 Eurovision  şarkı yarışması için yeniden restore edilerek yarışmaya hazır hale getirildi. 37 ülkenin katıldığı yarışmada elenen ülkeler arasından 15 ülke ikinci yarı finale çıktı.

Dün gerçekleşen yarışmada İsviçre, Slovenya, Polonya, Romanya, Norveç, Yunanistan, Malta, Beyaz Rusya, Finlandiya ve Avusturya finale kalan ülkeler arasında yer aldı. 2014 Eurovision finali 10 Mayıs’ta gerçekleşecek.mansettv

Eurovision’a Damga Vuran Yarışmacı

2014 Eurovision şarkı yarışmasına damga vuran yarışması ise Avusturya’dan geldi. Hem bayan hem erkek görünümlü yarışması Conchita Wurst  izleyicileri şok etti.

Yarışma Finali Bugün

Bu gece finali, yapılacak olan yarışmanın finalinde Ukrayna, Belarus, Azerbaycan, İzlanda, Norveç,Romanya, Ermenistan, Karadağ, Polonya, Yunanistan, Avusturya, Almanya, İsveç, Fransa,Rusya, İtalya, Slovenya, Finlandiya, İspanya, İsviçre, Macaristan, Malta, Danimarka, Hollanda, San Marino ve İngiltere temsilcileri sahneye çıkacak.

image