5053873217 [email protected]

Apple’ın yaklaşan Worldwide Developers Conference 2014 (Dünya Geliştiriciler Konferansı 2014) etkinliği öncesinde, iPhone 5s ve iPhone 5c modellerinde stokları eritme yoluna gitmeyi planladığı, şirkete dair kapsamlı analiz ve haberleri ile tanınan bir web sitesinde yer aldı.

İPHONE6

İlgili Apple iPhone modelleri için 2 Haziran tarihine kadar bir indirim söz konusu olabilir.

Apple’ın önümüzdeki ay gerçekleştirilecek Geliştiriciler Konferansı’nda tanıtımı beklenilen 2014 yılına dair masaüstü (Mac OS) ve mobil işletim sistemine (iOS) dair geliştirici sürümleri ile diğer sürprizlerin öncesinde, tüketici üzerinde oluşacak yeni iPhone modellerinin beklenmesine yönelik yüksek seyirdeki eğilimi, sunacağı agresif fiyatlandırma stratejisiyle bir nebze kırma hedefi iddialı bir adım olarak yorumlanabilr.
Rekabet artıyor
Şirketin, küresel düzeyde tüm dünya üzerinde satışların en fazla arttığı dönem olan Noel zamanında dahi fiyat politikasında önemli düzeyde değişikliğe gitmediği dikkate alındığında atılacağı konuşulan adım, şirketin rekabeti daha fazla hissetmesi ile bağdaştırılabilir.
Bilindiği üzere Android’li cihaz satışları her geçen yıl artıyor ve gelişmekte olan pazarlarda da yerel teknoloji şirketlerinin cihazları her geçen yıl daha fazla ilgi görüyor. Bakalım Apple, önümüzdeki günlerde iPhone modelleri için fiyat indirimine gidecek mi? Gelişmeleri izlemeye devam edeceğiz.