5053873217 [email protected]

Sezonun en beğenilen yapımı Kara Para Aşk’ta bu akşam Metin ve Nilüfer’in ilişkisi Stockholm sendorumunu akıllara getirecek. Aksiyon dolu bir bölümle ekrana gelecek dizide; Elif ve Ömer, Nilüfer’in  Burgazada’da tutsak olarak tutulduğunu düşündükleri eve operasyon düzenlemeye karar verecekler. Soluk soluğa geçecek bölümde;  Elif’in, Metin tarafından kaçırılan kız kardeşi Nilüfer ise haftalardır Metin tarafından rehin tutulmasına rağmen ona karşı hissettiklerine bir türlü engel olamayacak. Metin’in Elif hakkında anlattığı asılsız olaylar Nilüfer’in kafasının daha çok karışmasına neden olacak.

 KARA PARA

 Duyguları ve mantığı arasında kalan Nilüfer’in, Metin’le yakınlaşması izleyenleri her bölümde olduğu gibi yine ters köşeye yatıracak. Çaresiz kalarak başına gelenleri kabullenmeye çalışan Nilüfer ile sevgisiz büyüyen Metin’in birbirlerine kendilerini anlattığı sahneler izleyenleri derinden etkileyecek.

Stockholm sendromu, rehinenin kendisini rehin alan Terörist kişiyle olası diyalog sürecinde oluşan duygusal  anlamda sempati ve empati oluşması olarak özetlenebilecek psikolojik durumu anlatan literatür terimdir. Psikiyatr Nils Bejerot tarafından adlandırılan sendrom, ismini 1973 yılında İsveç’in başkenti Stockholm’de yaşanan bir olaydan almaktadır. Banka soyguncusu tarafından altı gün boyunca rehin tutulan bir kadın, soyguncuya duygusal olarak bağlanır. Serbest kaldığında soyguncuyu savunmakla kalmaz, nişanlısını terk ederek kendisini rehin alan banka soyguncusunun hapisten çıkmasını bekler.

Sürprizlerle dolu yeni bölümde Ömer ve Elif, Nilüfer’i kurtarabilecek mi yoksa Nilüfer, Metin’le birlikte yeni bir yol mu izleyecek?

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın üstlendiği, senaryosunu Eylem Canpolat & Sema Ergenekon’un yazdığı “KARA PARA AŞK”  bu akşam saat 20.00’da Atv’de…

Bu sırada Nilüfer, Metin’in ailesi ve ablası hakkında anlattıkları yüzünden büyük bir kafa karışıklığı yaşamaktadır. Üstelik Metin’e karşı hissettiklerine de bir türlü engel olamamaktadır. Nilüfer duyguları ve mantığı arasında gidip gelirken aldığı kararla olayların seyrini değiştirir.
Bahar’ın yaptığı plan konusunda hala çekinceleri olan Levent ümidini kaybetmiştir. Bahar onu ikna etmeye çalışırken holdinge gelen bir misafir farkında olmadan Bahar’ın işini kolaylaştıracak bilgiler verecektir.