5053873217 [email protected]

Yaptığı doğumlara ve ilerleyen yaşına rağmen fit görüntüsüyle dikkat çeke Heidi Klum’un uyguladığı diyet hem beslenme alışkanlıklarınızı kontrol etmenizi sağlıyor hem de sindirim kolaylığı sağlıyor

HEİDİ

Heidi Klum diyetinde kahvaltıda hem göze hem mideye hitap edilecek doygun sebzeli omlet ve açık çay yeterli geliyor. Bu menü hem sindiriminiz için hem enerji eksikliği, halsizlik, kendinizi yorgun hissetme durumundan sizi koruyacaktır.
Öğle yemeğinde yine güzel bir menü sizleri yağı alınmış tavuk, zeytinyağlı brokoli ve zeytinyağlı bol kepçe bir salata karşılıyor. Salata mide ve bağırsaklarınıza oldukça iyi gelen bir menüdür.
Akşam yemeğinde yine güzel bir menü yağsız hindi ve diyetlerde olmazsa olmaz bir kase yoğurt ile karşı karşıyasınız. Hemen bütün diyetlerde veya diyet olmaksızın akşam yemeklerinde yoğurt mutlaka olmalı rahat bir sindirim için ve zayıflamaya yardımcı bir besin olarak neredeyse tüm akşam yemeklerinde tüketilmelidir.
Ara öğünlerde ise istediğiniz kadar meyve ve sebze tüketebilirsiniz.
Diyetin püf noktaları
Bu diyetin diğer diyetlerden ayıran en bariz özelliği ise ekmek tüketmemenizdir. Ekmeksiz sebze ve beyaz et ağırlıklı bir diyettir. Şayet bu diyeti yapmak ve hızla kilo vermek istiyorsanız kilo vermenizi istediğiniz o dönem boyunca gazlı içeceklerden ve sakız çiğnemekten uzak durmalısınız. Tuz tüketiminizde azaltılmalı ve günlük düzenli 40 dakika egzersiz ve bir saat yürüyüş ile yaptığınız diyetinize takviye destek kuvvetleri oluşturabilir ve umarız hedeflediğiniz kilolara istediğiniz zaman diliminde sağlıklı bir şekilde ulaşırsınız.
Diyetisyenler sağlıklı kilo vermek için haftada 1 veya en fazla 2 kilo verilmesi gerektiğini ve daha fazlasını verdiğimizde ise kaslardan vereceğimizi söylerler. Buna dikkat edelim ve en sağlıklı kilo nasıl veririz bunu araştırıp uygulamaya geçelim.
Heidi diyeti meyve sebze ağırlıklı bir diyet olduğu için meyve ve sebze tüketmeden önce iyice yıkamalı ve sebzelerin temizliğine oldukça dikkat etmeliyiz. Şeker oranı yüksek olan meyveleri daha az miktarda, şeker oranı az olan meyveleri de dilediğiniz kadar tüketebilirsiniz. Egzersizleri ihmal etmeden heidi diyetiyle dilediğiniz kiloya umduğunuzdan daha kısa sürede ulaşabilirsiniz.