5053873217 [email protected]

Televizyon, magazin, moda, sanat ve iş dünyası,sürprizlerle dolu “Magnum Altın Kelebek Ödülleri” gecesinde buluşuyor.

Magnum Altin Kelebek Logo

Türkiye bu yıl yıldızlarını Magnum’la birlikte seçiyor. Televizyon ve müzik dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği Hürriyet Altın Kelebek Ödülleri, bu sene haz tutkunlarının vazgeçilmez markası Magnum işbirliğinde “Magnum Altın Kelebek Ödülleri” ismiyle düzenleniyor.

Her sene olduğu gibi Hürriyet okurlarının internet ve posta yoluyla gönderdikleri oylarla belirlenen ödüller, 23 Mayıs Cuma akşamı İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek görkemli törende sahiplerini bulacak. Dünyaca ünlü isimleri haz tutkunlarıyla buluşturan Magnum, bu gece için Türkiye’nin yıldızlarına eşlik edecek.

Magnum’un 25. Yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek, sürpriz sanatçı ve şovların sahne alacağı ödül töreni 23 Mayıs Cuma akşamı Kanal D’den canlı olarak yayınlanacak. Magnum Altın Kelebek, Kırmızı halıdan sahneye tam bir Oscar havasında ilerleyecek. Sanat dünyasının ünlü simalarının yanı sıra, iş dünyasından da tanınmış isimlerle kırmızı halı röportajlarının gerçekleştirileceği gecenin ev sahipliğini Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet, Kanal D ve Magnum üst düzey yönetimi yapacak.

09 Mayıs 2014 tarihine kadar “Magnum Altın Kelebek Ödülleri” oylamasına katılan Hürriyet okurları birbirinden değerli hediyeler kazanma şansı yakalayacak. 27 kategorideki en iyileri seçmek için hurriyet.com.tr web sitesindeki Kelebek sayfası ziyaret edilebilir veya formlar gazete bayilerinden ücretsiz olarak temin edilebilir.

“Magnum Altın Kelebek Ödülleri” Kategorileri:

En iyi kadın sunucu
En iyi erkek sunucu
En iyi kadın haber sunucusu
En iyi erkek haber sunucusu
En iyi yerli drama
En iyi senaryo yazarı
En iyi dizi yönetmeni
En iyi dizi müziği
En iyi kadın oyuncu
En iyi erkek oyuncu
En iyi komedi dizisi
En iyi kadın komedi oyuncusu
En iyi erkek komedi oyuncusu
En iyi magazin programı
En iyi kültür-sanat programı
En iyi Türk Pop Müziği kadın solist
En iyi Türk Pop Müziği erkek solist
En İyi Türk Sanat Müziği kadın solist
En İyi Türk Sanat Müziği erkek solist
En iyi fantezi müzik kadın solist
En iyi fantezi müzik erkek solist
En iyi çıkış yapan solist
En iyi müzik grubu
En iyi klip
Yılın şarkısı
En iyi spor programı
En iyi yarışma programı