5053873217 [email protected]

Beşiktaş yönetimi transferde tağa kalkmaya hazırlanıyor.Tribünleri hareketlendirecek bir forvet almaya hazırlanan Beşikat’ta eski kaptan İbrahim Toraman’a ise affedilmeyeceği yönünde mesaj verildi..

Beşiktaş yönetiminin transferdeki öncelikli hedefi takıma liderlik yapacak yabancı bir yıldızı kadroya katmak. Bu arada yönetim, 2-3 isim dışındaki tüm yabancı oyuncularını gönderecek.

Beşiktaş’ta yönetim, Futbol Genel Direktörü Önder Özen ile teknik direktör Slaven Biliç’in görüşleri doğrultusunda transfer stratejisini belirlerken, özellikle taraftarları tribünlere çekecek ünlü bir yabancı golcünün kadroya katılması hedefleniyor. Siyah beyazlılar, taraftarın büyük beğenisini toplayacak yabancı santrfor düşünürken, Chelsea’de forma giyen Kamerunlu Samuel Eto’o alternatif olarak değerlendiriliyor.

“KADRODA YER BULMAN ZOR”

Yönetimin gelecek bu isme kaptanlığı da vererek, takımın liderliğini yapmasını isteyeceği belirtildi. Beşiktaş, yeni sezonda şu an kadroda bulunan yabancı futbolcularından 2 veya 3 tanesini dışındakilerle yollarını ayırmayı planlıyor. Siyah beyazlılar Atiba Hutchinson, Pedro Franco, Ramon motta dışındaki yabancı futbolcular ile yola devam etmeyecek. Siyah-beyazlıların yabancı bir sol bekle de temasta olduğu ve bu transferin gerçekleşmesi halinde Motta’nın da gönderilebileceği öğrenildi.

image

Beşiktaş’ta yeni sezon planlarında daha önce Sezer Öztürk ile birlikte kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman da düşünülmüyor. Yönetimin, İbrahim Toraman ile konuşarak tecrübeli futbolcuya “Affedilsen bile gelecek sezon oynama şansın yok. Kariyerini başka takımda tamamla sonra gel Beşiktaş’ta görev al” teklifi yapılacak.