5053873217 [email protected]

LÖSEV’in yapımına başladığı hastane için yardım amaçlı düzenlediği toplantıya katılan Cem yılmaz, tuğla esprileri ile herkesi güldürdü. Yılmaz, “Bir tuğladan ne olur demeyin. Ben ölçtüm biçtim, başlangıç olarak Cem kardeşinizden 10 bin tuğla “ dedi.

image

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Lösemili Çocuklar Vakfı’nın (LÖSEV) Ankara’da yapımı devam eden ontoloji hastanesi tamamlamak için destek amaçlı düzenlediği toplantıya katıldı. Toplantıda konuşma yapan Dr. Üstün Ezer’in konuşmasını sık sık bölerek espriler yapan Komedyen Cem Yılmaz, katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı.
Başlatılan kampanya için oluşturulan “Haydi, bir tuğla da sen koy” sloganı üzerinden espri yapan Cem Yılmaz, “Koyduğumuz tuğlayı istediğimiz zaman kontrol etmek amaçlı, başka yerde kullanmak amaçlı gelsek, görsek ” diyerek salonu kahkahaya doğdu. Yapımı süren hastanenin videosunu izlediğini de belirten Cem Yılmaz, “Bu kadar hızlı çalışıyor olamaz dimi, bu video hızlandırılmış olsa gerek, yoksa o kadar hızlı çalışıyor olamazlar. Ben bunu çözdüm” diye espri yaptı.

Hastalık ve sağlığın iç içe olduğunu söyleyen Cem yılmaz, “Çözmeye yönelik çalışan ve bu kadar gözle görülür neticeye ulaşmış kişilerin bugün burada bizimle vakit geçirmek yerine devlet tarafına şövalyelik unvanı alması gerekir. Herhalde o da yan salonda gerçekleşiyor. Bende bir hasta sayılırım ama tedavisi bu uzmanlık alanında mı bilmiyorum ama hemotoloji alanında gösterdiğiniz başarı umut vadeden başarı olduğu çok açık. Her şeye ihtiyaç var insan çeşitli özelliklerden oluşuyor. Her birimizin eksikleri var. Kusurlarımızla insanız. Ama insanlık ölmedi dendiği zaman bu kusurları en aza indirecek bir birimizden bir şeyler öğrenecek alanlar kovalıyoruz. Her fırsatı değerlendiriyoruz ben ve sanatçı dostlarım adına konuşuyorum” ifadelerini kullandı.

“Benim kafama takılan bir şey var” diyen Cem Yılmaz, “Hadi arkadaşlar dediğinizde hemen harekete geçen bir milletiz. Ama bu uyarıdan önce daha kurumsal bir şekilde bizim üzerimizdeki başka kurumlar tarafından bu işler nasıl yapılır diye kafa yorduğunuzda, bu gibi yatırımların bilim, ilim, köklü bir çalışma istenen şeyleri bir avuç insanlara emanet etme noktasına bırakılmaması gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

“Bir tuğladan ne olur demeyin” diye Yılmaz, hastane yapımı için 10 bin tuğla bağışlayacağını söyledi. Cem Yılmaz, “Ben ölçtüm biçtim, başlangıç olarak Cem kardeşinizden 10 bin tuğla. Duyar gibiyim ‘ sana ne yapar ya’ gibi. Zaten bana bir şey yapması için değil hastanemiz içindi” dedi.