5053873217 [email protected]

Ana sponsorluğunu Elidor’un üstlendiği Elidor Miss Turkey’de yarışacak 23 finalist belirlendi. Türkiye’yi uluslararası yarışmalarda temsil etmek ve hayallerini gerçekleştirmek için yarışacak güzeller, ilk kez kamera karşısına çıkarak tanıtıldı. Çırağan Sarayı’nda düzenlenen basın toplantısında 23 finalistin 2014’ün en ışıltılı gecesine nasıl hazırlandıkları anlatıldı.

Miss Turkey_2

Dört yıldır üst üste Türkiye’nin en sevilen saç bakım markası seçilen ve güzellik hakkında deneyimler sunmayı misyon edinen Elidor, genç kızların hayallerini süsleyen kapıları aralamaya devam ediyor. Türkiye’nin en prestijli organizasyonlarından biri olan Miss Turkey, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Star TV ekranlarından Elidor’la fark yaratmaya hazırlanıyor. 23 finalistin yarışma öncesi ilk kez Çırağan Sarayı’nda bir araya geldiği, Unilever Global Saç Kategori Pazarlama Direktörü Yasemin Özaydınlı ,Unilever Türkiye Saç Kategori Müdürü Tarık Bayar, Can Sandıkçıoğlu ve Elidor Miss Turkey 2013 birincisi Rüveyda Öksüz’ün katılımlarıyla gerçekleştirilen basın toplantısında “yok böyle bir heyecan” diyerek duygularını dile getiren güzelleri, yarışma hazırlıklarındaki son tur için 2 hafta sürecek bir kamp dönemi bekliyor.

 

23 finalistin saçları bu yıl da Elidor’a emanet

15 Mayıs gecesi Türkiye’nin ve jürinin karşısına çıkacak 23 finalistin saçları, Elidor saç bakım uzmanı Jamal Hammadi’yle ışıldayacak.2009 yılından beri Elidor’la çalışan ve Hollywood yıldızlarının saçlarını emanet ettikleri Jamal Hammadi, aynı zamanda gecenin jüri masasında da yer alacak. Daha önce Medcezir dizisi entegrasyonu ile dizinin yıldızlarıyla kamera karşısına geçen Hammadi’ye jüri masasında, dizide aldığı küçük roldeki arkadaşı Serenay Sarıkaya da eşlik edecek.

 

Süre azaldıkça heyecan yükseliyor

Elidor’un Türkiye’de kişisel bakım ve güzellik konusunda özellikle genç kızların en büyük destekçisi olduklarını belirten Unilever Global Saç Kategori Pazarlama Direktörü Yasemin Özaydınlı “ Biz güzelliği zirveye taşımayı ve bu alanı genç kızlarımız için bir deneyim platformu olarak sunmayı misyon edinmiş bir markayız. Bu konuda bugüne kadar pek çok çalışmayı hayata geçirdik. Miss Turkey ise genç kızlar için hem kariyer hem de deneyim anlamında sunulabilecek en doğru platformlardan biriydi. Bu yüzden geçen yıl organizasyonun ana sponsoru olmuştuk. Bu yıl da buna devam ediyoruz. Türkiye’nin en prestijli organizasyonlarından biri olan Elidor Miss Turkey için hepimiz heyecanlıyız.” açıklamasıyla gecenin önemine dikkat çekti.

Elidor Miss Turkey yüksek katılıma imza attı

Elidor olarak her zaman zirvede olmayı esas aldıklarının altını çizerek bu yıl da Elidor Miss Turkey’e çok fazla başvuru olduğunu belirten Özaydınlı “ 3.150 başvuruyla son zamanların oldukça yüksek bir katılımına tanık olduk. Finalistlerimizle önce 200 kişilik ön eleme grubu oluşturduk. Sonrasında da 23 finalistimiz belirlendi. Kızlarımız şu an itibariyle hem eğlenceli hem de sıkı bir kampa girerek final gecesine hazırlanacaklar. 15 Mayıs gecesinde, 2014’ün en çok ses getiren organizasyonlarından birine imza atacağız” dedi.

Türkiye’nin ilk özel televizyon kanalı Star TV’nin 24 yıl önce yayınlamaya başlamasıyla birlikte bugünkü önemine, saygınlığına, heyecanına kavuşan ve genç kızlara büyülü bir dünyanın kapısını aralayan yarışma, bu yıl da sürpriz etkinlikleriyle ön plana çıkıyor. Dünya ve Avrupa Güzeli’nin seçildiği, günümüzün birçok ünlü ve başarılı ismini Türkiye’ye tanıtan Star ve Elidor Miss Turkey, etkileyici bir final gecesi hazırlıyor. Ünlü isimlerden oluşan jürisi, muhteşem sahne performansları ve tanınmış simaların katkılarıyla fark yaratacak yarışma 15 Mayıs akşamı İstanbul Kongre Merkezi’nde ihtişamlı bir törenle gerçekleşecek.

 

Nasıl hazırlanacaklar?

Yedek yarışmacılarla birlikte 23 kızla başlayan yoğun ve zorlu kampta kızlar, sıkı bir diyet programı uyguluyor, günlük sporlarını yapıyor ve final için koreografi çalışıyorlar. Elidor Miss Turkey katalogu için fotoğraf çekimi, video çekimleri ve basın için özel fotoğraf çekimleri de kampın etkinliklerinden bir kaçı.

 

İlk dört Türkiye’yi temsil edecek

Elidor Miss Turkey’de kraliçelik tacını takacak güzel ülkemizi Miss World (Dünya Güzellik), ikinci güzel Miss Universe (Kainat Güzellik Yarışması), üçüncü güzel ise Miss Earth’de temsil edecek. Yarışmada dördüncü seçilen güzel Miss International ilan edilecek.