5053873217 [email protected]

Can Tanrıyar’ın eski şöforü İlhan Evcimen Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuştu. Petek Dinçöz – Can Tanrıyar ilişkisi hakkında merak edilen gerçekleri açıklayan İlhan Evcimen, yaptığı açıklamalarla şok etkisi yarattı…
2003 – 2006 yılları arasında Can Tanrıyar’ın şoförlüğünü yapan İlhan Evcimen şöyle dedi;

Can Tanrıyar’ın Petek Dinçöz’ü dövdüğüne de, evden kovduğuna da şahit oldum. Bir sorun olmasına gerek yok; “Gözünün üzerinde kaşın var diyerek bile dövebilirdi.” Petek Dinçöz’ün annesi ve anneannesi ile görüşmesini istemezdi.

Can Tanrıyar’ın çocukları Petek Dinçöz’den nefret ederlerdi. Petek Dinçöz birçok kez hastanelik oldu. Petek Hanımı ben götürüyordum hastaneye. Can Tanrıyar ise uyandığında hiçbir şey hatırlamazdı. Can Tanrıyar Petek Dinçöz’ün para kazanmasını istemezdi. Petek Dinçöz bir bankada gizli kasa kiralayıp; arttırdığı paralarla altın alarak birikim yapmaya çalışıyordu.

petek

CAN TANRIYAR PETEK’E ‘İBRAHİM TATLISES’E İMALARDA BULUNACAKSIN’ DEDİ

Can Tanrıyar’ın İbrahim Tatlıses’le arası kötüydü. Saadettin Saran’ın bir gecesi vardı. Can “İbrahim Tatlıses’e şu imalarda bulunacaksın…” dedi. “Deli misin sen, ben nasıl söyleyeceğim?” dedi Petek…Gittik geceye…Herkes eğlenirken Petek Dinçöz kalktı ve “İbrahim Tatlıses neden 15-20 tane erkekle geziyor? Bu erkekler neden geziyor etrafında?” dedi ve kıyamet koptu zaten…Arabaya bindiğimizde ise Can Tanrıyar kahkaha atıyordu.

Evimizdeki köpekler deli gibi havlıyordu. Bir gün siteden şikayet geldi; güvenlikler söylediler Can Tanrıyar’a…Sabah 05.00’e kadar içti Can Tanrıyar. Gece elinde tüfekle yöneticinin kapısına dayandı. Adam hemen gazını aldı Can Tanrıyar’ın.  Can eve döndüğünde ‘Çıtır’ adlı köpeği bacaklarından tuttu ve ters döndürüp “Seni öldüreceğim! Seni atayım mı aşağıya!” diyerek camdan aşağı sallandırdı.

Petek Dinçöz herkesten gizli doğum gününü Çocuk Esirgeme Kurumu’nda kutlayan bir kadın. Her Cuma günü Eyüp Sultan’a gizlice gidip dua eden bir kadın; gözlüğünü takar, başörtüsünü takar, dua okur, para dağıtır gelir…Kimse de bilmez benden başka; Petek Dinçöz’ün orada olduğunu…

CAN TANRIYAR’IN OĞLU NELER SÖYLEDİ?

Can Tanrıyar’ın oğlu Anılcan Tanrıyar Beyaz Tv’de yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” programına telefonla katıldı ve babasının eski şoförü olduğunu iddia eden İlhan Evcimen’in iddialarını reddetti.

Anılcan Tanrıyar’ın açıklamaları şöyle;

“ANNEMİN HAKKI İÇİN DE KONUŞULSUN!”

Ben zaten Petek Dinçöz’ü sevdiğimi söylemedim. O şoförü tanımıyorum. Babam internet sitesinin idaresini bize bıraktı ama yaptığımız haberler hakkında babama bilgi veriyoruz. Bir insanın ahını alıyorsanız bunlar olur; kadın hakları diye konuşuluyor, o zaman annemin hakkı için de konuşulsun…

“PETEK DİNÇÖZ PARASI BİTİNCE ORTAYA ÇIKTI”
Petek Dinçöz geçmişte bas bas bağırıp “Can’la evlenmek istiyorum!” dedi. Annem babamı aradı “Can, yapma, senin çocukların var!” diye… Ayıp diye bir şey var. Sokağa çıkıp “Ölüyorum” diyen, yatlarda, teknelerde öpüşerek poz verenler milyonların önüne çıkıp dayak yediklerini iddia ediyorlar…Petek Dinçöz’ün parası bitti ortaya çıktı. Ben konuşursam sokağa çıkamazlar…
“ BABAM BİZE BİR KEZ OLSUN VURMADI”
Babam 23 yıllık ömrümde bize bir kez olsun vurmadı…Ölüm tehditleri gerçek olsaydı, babamı 25 kez içeri almışlardı; bizim yüzümüz ak.

CANLI YAYINDA AĞLAYARAK İSYAN ETMİŞTİ

İzmirli ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, bir TV kanalında yayınlanan “Söylemezsem Olmaz” programında eski eşi Can Tanrıyar ile yaşadıklarını anlatmıştı.