5053873217 [email protected]

Günay Restaurant en güzel gecelerinden birini şarkıcı Nilüfer’le yaşadı. BVS Group’a ait Günay’ı kapılara kadar dolduran müzikseverler, Nilüfer’in geçmişten günümüze kadar gelen aşk şarkılarını seslendirdiği, oldukça coşkulu bir program izlediler.

Günay’da Nilüfer’i dinleyen konuklar arasında Şadan Kalkavan, Mustafa Kefeli, Murat Şimşek, Levent Akın, Tijen-Nuri Topatan, Hülya-Michael Stiefel, Ali Doğan, Ömer Üründül, Çiğdem Kıranta, Barış Mavzer, Doris Etkin, Figen Çiftçiler, Hilal Yeşilyurt, Tolga Kabataş, Mustafa Topgül gibi cemiyetin seçkin isimleri de vardı.

Sahneye ‘Kavak Yelleri’ şarkısıyla çıkan ünlü yorumcu ikinci olarak ‘Nerdesin Nerde’ ve ardından ‘Yolcu Yolunda Gerek’ isimli şarkısını okudu…

NİLÜFER’DEN SEYİRCİYE “MAŞALLAH”
Bu şarkıyı söylerken dinleyicilerin hep birlikte nakarat kısmını söylemesi üzerine orkestrayı susturup, konukların sesinin daha çok duyulmasını sağlayan şarkıcı beğenisini, “Oh! Maşallah” diyerek ortaya koydu. Arkasından da ekledi, “Sizlerle gurur duyuyorum, harikasınız”

Günay’da bir yıl aradan sonra program yapan Nilüfer, gece boyunca sahnede biri siyah, diğeri kırmızı renkte iki ayrı elbise giydi. Programın ilerleyen dakikalarında bir grup bayan hayranının kendisini masalarından kalkıp büyük bir ilgiyle ayakta izlediğini fark eden Nilüfer, “Maşallah ne kadar coşkulusunuz, ne kadar büyük bir grupsunuz, kimsiniz sizler?” diye sordu.

Kalabalık guruptakiler sahneye gönderdikleri bir not kağıdına, Adana’dan geldiklerini ve Adana Barosu’ndan 35 bayan avukat olduklarını yazdılar. Notu yüksek sesle okuyan Nilüfer, “Aman Allahım çok güzel bu; hoş geldiniz avukat arkadaşlar” diyerek bir şarkı da onlar için söyledi.

NİLÜFER

Müzik yaşamında bu yıl 44’üncü senesini kutlayan Nilüfer Günay’da 44 yıllık şarkılarını da en son albümlerinden parçaları da okudu. Programın sonlarına doğru ise farklı bir yorumla ‘Ankara’nın Bağları’ isimli türküyü seslendirdi. Nilüfer bu türküyü repertuarına bir süre önce aldığını belirterek şöyle konuştu:

“Herkes benim niçin bu türküyü söylediğimi merak ediyor. ‘Ankara’nın Bağları’nı ilk defa geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş Kültür Merkezi’ndeki konserde okudum. Ve o videoyu facebook sayfamda paylaştım. O paylaşıma çok ilginç yorumlar geldi. Bazı kişiler elitist bir yaklaşımla benim tarzıma gitmediğini filan yazmışlar, çoğu insan da beğendiğini vurgulamış. Bu türkünün tarzıma uygun olmadığını iddia edenlere hiç katılmıyorum. Ben öyle düşünmüyorum.”

Bundan bir süre önce Ankara’ya çok seçkin konukların katıldığı elit bir geceye gittim. Oradaki her şey, herkes çok kaliteliydi. Programımı yaptım, sahneden indim. Bornozumu giydim, havlumu aldım, asansöre doğru yürüyorum. Az önce program yaptığım aşağıdaki o son derece kaliteli davette ne çalmaya başladı dersiniz? ‘Ankara’nın Bağları’… Herkes ayaktaydı…Yani durum budur. O halde benim söylememde de bir sakınca yok. Halk bunu seviyorsa, bununla eğlenmek istiyorsa söylerim, söyleyeceğim.”