5053873217 [email protected]

Sahra ile yaşadığı tartışmanın ardından kurallar gereği yarışmadan diskalifiye olan Berna, Türkiye’ye döndükten sonra Acunn.com’dan Burak ERAT’ın sorularını yanıtladı.

Survivor Adası’nda Sahra ile yaşadığı tartışmanın ardından kurallar gereği yarışmadan diskalifiye olan Berna, Türkiye’ye döndükten sonra Acunn.com’dan Burak ERAT’ın sorularını yanıtladı.

BERNA

Berna başta Sahra ile yaşadığı tartışma olmak üzere Survivor’a dair tüm yaşadıklarını Acunn.com’da değerlendirdi.

Survivor hikayen nasıl başladı ve gelişti?

Yetenek Sizsiniz Türkiye’ye katılmıştım ve ikinci tur döneminde bir gün internetten Survivor görüntülerine denk geldim ve o an dedim ki “ben de bu yarışmada olmalıyım”. Daha sonra Acun Medya ekibi ve Acun Ilıcalı ile konuştuktan sonra da Survivor’a katılma şansını yakalamış oldum.
Survivor öncesi ve sonrası hayatında neler değişti?

Survivor bana hayatta en zor ve en güzel şeyin doğal olmak olduğunu öğretti. Adadan döndüğüm andan itibaren artık tamamen doğal olmaya karar verdim. Hayatımda bir daha asla yapmacık ve yalan bir davranışta bulunabileceğimi sanmıyorum.

Survivor’dan elendikten sonra en olumlu ve olumsuz tepkileri hangi olaylar için aldın?

En olumlu tepkiyi duruşumu asla bozmamamdan ötürü aldım, karakterim ilk günden elendiğim son güne kadar aynıydı çünkü. En olumsuz tepkiyi ise yarışmanın başlarında ki agresif tavırlarımdan ve Sahra ile yaşadığım tartışmada Sahra’ya daha sert bir şekilde vurmadığım için aldım. (gülüyor)
Survivor sana hayatımda asla yapmam dediğin bir şey yaptırdı mı?

Yaptığım her şey öyleydi diyebiliriz. 10 ayrı karakterle aynı adada zor şartlarda bir hayatı paylaşmak asla hayal edemeyeceğim bir durumdu.
Adada Sahra ile yaşadığın tartışmayı dışarıda sivil hayatında yaşamış olsaydın tepkin yine aynı şekilde mi olurdu?

Kesinlikle hayır. Dışarıda bir insan bana istediği kadar küfür etsin, arkamdan konuşsun yada istediği her türlü kötülüğü yapsın asla tınlamam, ağzımı bozmayı bırakın tepki bile vermem.

Peki Sahra’ya vurduğun için pişman mısın?

Evet pişmanım ama hak etmedi diye de düşünmüyorum. Ben kendim bunu hak etmediğim için pişmanım.