5053873217 [email protected]

Daha iyi bir geleceğin hayalini kuran ve bu hayali gerçekleştirmek için düşünce gücünden fazlasını üreten bir şirket olan Cisco bu konuyu ne kadar ciddiye aldığını her fırsatta gösteriyor. “Her bireyin yaşamını sürdürmek için kendi ihtiyaçlarını karşıladığı, daha çok fırsatın olduğu bir geleceği hayali toplumun itici gücüdür. ” sloganı ile toplumsal sorumluluk projelerinin içinde yer alıyorlar.

Toplumun bir kısmının hayallerini gerçekleştirmede ihtiyaç duydukları desteği sağlamak konusunda son derece istekli çalışanlara sahipler. 15 Nisan Salı günü Şişli İzzetpaşa’da bulunan Mustafa Sarıgül İlkokulu’nu da bu amaçla ziyaret ettiler. Cisco çalışanları çocuklara daha güzel bir gün yaşatmak ve bu günün sonunda daha iyi bir okul bırakmak için oradaydı. Birbirinden sempatik ve çalışkan Cisco çalışanları çocuklara getirdikleri hediyelerle yaptıkları etkinliklerle onlara sürpriz bir bayram yaşattılar. Öğlen paydosu için bahçeye inen ilkokul öğrenciler karşılarında palyaço kılığına girmiş İlksen Ablalarını gördüler. Yüzlerini boyatıp balonlarını aldılar. Meyvelerini yedikten sonra birlikte duvarları boyadılar. 

cisco

Sadece öğrenciler değil, öğretmenler de masal gibi bir gün yaşadılar. Bu eşsiz günün kanıtı olan rengarenk eserler okulun duvarlarında Mustafa Sarıgül İlkokulu öğrencilerinin her gününü daha güzel bir gün haline getirecek.

palyaço

CISCO DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN HAYAL KURMAKTAN FAZLASINI YAPIYOR

 Tüm dünyada Cisco’nun genel yaklaşımı, şirket olarak yapılan yardımların yanı sıra Cisco çalışanlarının da toplumunun çeşitli alanlarında örnek birer birey olmaları yönünde onları teşvik etmek.

Temel amaçları 21. yüzyılın ağ ekonomisinden yararlanılmasında kritik bir rol oynayabilecek bilgi çalışanlarının eğitimi için projeler geliştirmek. 

OKUL

Cisco Networking Akademi Programı (CNAP) projeleri kapsamında teknolojiyi daha geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla etkinlikler düzenliyorlar. Bugün ülkenin dört bir yanına yayılmış 32 Cisco Networking Akademisi’nde, bilgisayar ağları konusunda uzmanlaşmış bilgi çalışanlarının yetiştirilmesine destek veriyorlar.  Erzurum Atatürk Üniversitesi’nde yürütülmekte olan CNAP çalışmalarında, bölgedeki ekonomi dünyası ve üniversite işbirliğinin de desteklenmesi amacıyla Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ile birlikte çalışıyorlar.

cisco boyama

İŞKUR ile birlikte, işsizlik sigortasından yararlanan işsiz vatandaşların meslek edinebilmeleri için CNAP ile birlikte Bilgisayar Ağları Uzmanlık Eğitimi çalışmalarını sürdürüyorlar.  Ayrıca, engelli vatandaşlara yönelik olarak “Engellilere CNAP Eğitimi” ilk öğrencilerini Dicle Üniversitesi’nde eğitmeye başlamış.

cisco ekip

 

DUVARLARIN ESKİ HALİ

duvarın eski hali