5053873217 [email protected]

‘’İnsan Barbie’’ lakaplı Ukrayna’lı model Valeria Lukyanova, sonunda makyajsız fotoğraflarını Facebook hesabından paylaştı.

Oyuncak ‘’Barbie’’ bebeklerine benzemeye çalışmasıyla bilinen 28 yaşındaki model, tamamen doğal olmasa da bu fotoğraflarda her zamanki halinden daha doğal duruyor.

Platin sarısı saçları omuzlarına dökülen, yüzünde hemen hemen hiç makyaj bulunmayan Valeria’nın inanılmaz incelikteki karnı bu fotoğraflarda da oldukça dikkat çekici.

valeria-lukyanovaGeçtiğimiz Şubat ayında Breatharianizm adlı, yemekle değil sadece hava ve güneş ışığıyla beslenmeye izin veren bir dine geçtiğini açıklayarak hayranlarını şaşırtan Lukyanova, bu ay da farklı ırklar arasında yapılan evliliklerin insan ırkını çirkinleştirdiğini söyleyerek ırkçılık karşıtı çevrelerden tepki topladı.

Bu konuyla ilgili olarak GQ dergisine verdiği bir röportajda, 1950’lerde ve 1960’larda estetik operasyon geçirmemiş birçok güzel kadın olduğunu söyleyerek, bunun sebebinin o yıllarda ırklar arası evliliğin daha az olduğunu öne sürmesi bu konuda fikrini hala değiştirmemiş olduğunun da bir göstergesi.