5053873217 [email protected]

Galatasaray’da gelecek sezonun takımını kurmak için çalışmalar sürerken ortaya camiayı rahatsız edecek bir transfer iddiası atıldı.

Roberto Mancini ile birlikte yola devam kararı alan sarı kırmızılılar gelecek sezonun takımını kurmak için kolları sıvadı. Daha güçlü bir kadro kurmak için çalışmlara başlayan sarı kırmızılılar Avrupa basınından gelen haberle adeta sarsıldı.

”Ayrılıyor”
İngiltere’de SKY sports kanalında bir futbol programında Arsenal’in durumu tartışılırken ortaya atılan iddia sarı kırmızılıları oldukça rahatsız edecek cinsten. Program konuklarının Arsenal’i masaya yatırdığı programda Galatasaray kalecisi Muslera’nın Dünya Kupası’ndan sonra Londra’ya geleceği ve Arsenal’e transfer olabileceği açıklandı. Uruguaylı kalecinin Galatasaray’da mükemmel bir performans gösterdiğinin altını çizen yorumcular ayrıca oyuncunun artık bir üst kademeye çıkmak istediğini söyledi.

MUSLERA

Sözleşmesi hala yenilenmedi
Muslera için devre arasında KAP’a ‘görüşmelere başlanmıştır’ açıklaması yapan Galatasaray’da henüz imzalar atılmadı. Muslera’nın henüz sözleşme uzatmaması akılları kurcalarken İngiltere’den gelen son haber ‘acaba Muslera Galatasaray’dan ayrılacak mı?’ sorularını gündeme getirdi. Muslera’nın Galatasaray’la iki yıl daha kontratı bulunmasına rağmen Galatasaray yönetimi oyuncuya gelen tekliflerin önüne geçmek için yeni sözleşme imzalamak istiyor ancak yıldız oyuncu ve menajeri Fonseca’nın henüz sarı kırmızılılarla imzaları atmaması İngiliz yorumcuların iddiasını kuvvetlendiriyor.

Dünya Kupası korkusu
Dünya Kupası’nda Uruguay Milli Takımı’nın en büyük kozlarından biri olacak olan Fernando Muslera’nın turnuvada Avrupa’nın dev kulüplerinin kıskacında olacağı düşüncesi sarı kırmızılıl yönetimi oldukça korkutuyor. Sezon başında adı Monaco, Barcelona gibi dev kulüplerle anılan yıldız oyuncunun Dünya Kupası’nda sonra nasıl bir tercihte bulunacağı şimdiden merak konusu oldu.