5053873217 [email protected]

Galatasaray’ın yaşadığı Finansal Fair Play krizi ile ilgili en yetkili isimlerden birisi olan UEFA danışmanı Andrea Traverso, açıklamalarda bulundu

Traverso, direkt Galatasaray ismini vermese de sert açıklamalarda bulundu. İlk günden bu yana kulüplere ‘Kuralları iyi öğrenin. 2014-15 sezonundan itibaren yaptırımlar başlayacak’ uyarısında bulunduklarını vurgulayan Andrea Traverso sözlerini şöyle sürdürdü: “Finansal Fair Play konusunda kararlıyız. Kuralları katı bir şekilde uygulayacağız. Türkiye’den de bazı takımların hesaplarını inceledim. Birçok kulübün hesaplarında benzer sorunlar var. İyi ya da kötü bir değerlendirmede bulunmayacağım. Galatasaray konusunda yapacakları savunma sonrası karar vereceğiz. Bunun dışında başka bir şey söylemem doğru olmaz.”

GALATASARAY

Finansal Fair Play nedeniyle başı dertte olan Galatasaray’ın UEFA’yı ikna edemezse, Avrupa’dan men cezasının yanı sıra transfer yasağı ile karşı karşıya kalabileceği belirtildi. Bu yönde duyum alan Galatasaray yönetiminin transfer yasağından etkilenmemek için devre arasında 20 milyon Euro harcayarak 9 transfer yaptığı iddia edildi.