5053873217 [email protected]

Eda Özerkan’dan Demet Akalın’a sert çıkış
Demet Akalın’ın ‘süs bebeği’ diye eleştirdiği oyuncu Eda Özerkan, ünlü şarkıcıya sert çıktı. Özerkan, “Herkes haddini bilecek, Demet örnek bir sanatçı değil” dedi.

Eda-Özerkan

Demet Akalın’ın katıldığı bir yarışma programından dolayı oyuncu Eda Özerkan’a ağır eleştirilerde bulunarak başlattığı polemik bitecek gibi görünmüyor. Akalın’ın Twitter üzerinden ‘Kız malzemeci gibi duruyor, süs bebeği’ yazması üzerine çok sinirlenen Özerkan, “Playback kraliçesi’ diyerek cevap vermişti. Akalın’ın sözlerine çok sinirlenen Özerkan, ünlü şarkıcıyı kızdıracak açıklamalarına devam etti.

Özerkan, “Demet’in bu tavırları hiç şaşırtıcı değil aslında. Çünkü kendisi en yakın arkadaşı Alişan’la bile kavgalı. Yorum yaparken elini biraz vicdanına koyacaksın. Sanatçı dediğin önce örnek olmalı. Demet’in bu davranışlarıyla örnek olmadığını düşünüyorum. Sahneye çık, bir saat program yap,. arkadan sana müzik gelsin, üzerine şarkı oku… Bu işin kolayı. Ben yarışmada orada açlıkla savaştım. O yüzden herkes haddini bilecek” diye konuştu.

Adının polemiklerle gündeme gelmesinden çok rahatsız olduğunu söyleyen Eda Özerkan, “Bugüne kadar işlerimde hep seçici davrandım. Çünkü ailemle oturmanın lüksünü yaşıyorum. Evimizde bir tencere kaynıyor. Bu nedenle gelen her teklife atlamıyorum. Ancak para için her rolü kabul etmem. Benim kariyerim paradan çok daha önemli. Allah’a şükür arkamda kapı gibi ailem var” dedi. Önümüzdeki günlerde yeni bir sinema filmine başlayacağını da açıklayan Eda Özerkan, “Seyirci beni bu kez çok farklı bir rolde görecek. Sürpriz olsun” açıklaması yaptı.