5053873217 [email protected]

Bir süre önce adı Muratcan Akdoğan’la anılan güzel oyuncu; bu beraberliği inkar etmişti. Kobal’ın bir süredir birlikte olduğu gerçek kişiyi ise muhabirimiz Ufuk Özcan ortaya çıkardı! Önceki gün oyunu kullanan Sinem Kobal, arabasına atlayıp yeni sevgilisi İbrahim Çelikkol’un yanına gitti!

SİNEM KOBAL
Bir süredir Riva’daki bir çiftlikte yaşayan yakışıklı oyuncu, güzel aşkını da alıp evinin hemen yanındaki Riva’s Club isimli mekana gitti. Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol, burada baş başa saatlerce oturdu. İkilinin romantizm dolu dakikaları da muhabirimizin objektifine takıldı. Kobal’ın Çelikkol’a attığı aşk dolu bakışlar diğer müşterilerin de dikkatini çekti.

BERABERLİKLERİ 20 GÜN ÖNCE BAŞLADI
Muhabirimizi fark etmeden aşklarını doyasıya yaşayan Sinem Kobal ile İbrahim Çelikkol, akşam saatlerinde ise Riva’s Club’ten ayrıldı. İbrahim Çelikkol, Sinem Kobal’la kendisine ait lüks cibe binip çiftliğinin yolunu tuttu. Yolda muhabirimizi fark eden çiçeği burnunda çift, muhabirimizi fark edince panik dolu anlar yaşadı. Hızla oradan ayrılan Sinem Kobal ve İbrahim Çelikkol’un ortak arkadaşları aracılığıyla tanıştığı ve yaklaşık 20 gündür aşklarını herkesten gizlice yaşadıkları öğrenildi.