5053873217 [email protected]

Şarkıcı Berkay, önceki gece Akaretler’deki Limoncello’daydı. İşletmecisi Mehmet Davran’ı arayarak iki gün önceden rezervasyon yaptırdığını söyleyen şarkıcı, mekana 11 arkadaşıyla birlikte geldi.

asena

ASENA ERKİN KEYFİNİ KAÇIRDI
Ancak onlardan kısa süre sonra içeri Asena-Caner Erkin çifti girince keyifler kaçtı. Berkay hemen oradan ayrıldı. Ancak yaklaşık bir saat sonra geri döndü, Erkin çiftinin bulunduğu masaya yöneldi. Ama görevliler kendisine engel oldu.

Yaklaşık 20 dakika görevlilerle tartışan şarkıcı, sonunda sakinleşerek arkadaşlarının yanına gitti. İki grup, ısrarla aynı mekanda kalmaya devam etti.

ZAFER İŞARETİ YAPTI
İki saat sonra Erkin çifti araçlarına binerek oradan ayrılırken, Asena Erkin’in zafer işareti yapması dikkat çekti.

Berkay: Asena Erkin beni kovalıyor

Hürriyet’te yer alan habere göre, Onlardan 15 dakika sonra çıkan Berkay ise zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Çok sinirli olduğu gözlenen Berkay, ilginç açıklamalar yaptı.

“BEN KAÇTIKÇA O GELİYOR”
“İki gün önceden rezervasyon yaptırmıştım. İşletmeci Asena’yı arayıp geleceğimi haber vermiş. O kadın beni kovalıyor, beni o kadına ezdirmeyin.

Size telefonumu göstereyim, bakın bana hep fotoğraflarını gönderiyor. Annemin üzerine yemin ediyorum, yalan değil. O kadın, burada iki gün önce de başka biriyle sarmaş dolaş eğlendi, niye kimse görmedi?”

“DERYA ŞENSOY BENİM SEVGİLİM”
“Caner kampa gidiyor, Asena hemen benim olduğum yerlere geliyor. Ben artık bunlardan uzak durmaya çalışıyorum çünkü Derya Şensoy benim sevgilim, saklamıyorum. İki haftadır beraberiz ve ona aşığım. Hatta şimdi benim evimde uyuyor, artık bunların içinde olmak istemiyorum.”

ASENA ERKİN: KARŞILAŞTIK DA NE OLDU
Asena Erkin, dün şu açıklamayı yaptı: “Biz eğlencemize bakarız. Karşılaştık da ne oldu. Eğlencemizden mi olacağız? Haberim olsaydı ben Caner’e sorardım. Artık bu olayları konuşmak bile istemiyorum, yorum yapmayacağım. Benim annem, babam ve bir ailem var. Yıpranıyoruz.”

İKİSİNİN DE HABERİ VARDI
Limoncello’nun işletmecisi Mehmet Davran, yaşananlarla ilgili şunları söyledi: “Hem Berkay’ın hem Asena Erkin’in birbirlerinden haberleri vardı. İnat ettiler galiba. Bize ‘O gelmesin’ dediler, sonra kalkıp ikisi de geldi.”