5053873217 [email protected]

Ülkemizde Twitter yasağı süredursun sosyal medya devi iki yeni bomba özelliğini çok yakında kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor.

twitter-icon

Twitter’a olan erişim yasağı yaklaşık bir haftadır devam ediyor; ancak şirket bir yandan tasarım üzerinde de radikal değişiklikler yapmayı sürdürüyor. Son olarak ‘@’ sembolünü Twitter üzerinden kaldırmayı planlayan şirket şimdi de yeni güncelleme ile birlikte fotoğraf etiketlemeye ve birden fazla fotoğrafın tek tweet’e eklenebilmesine olanak verecek.

Yeni güncellemenin yayınlanmasıyla birlikte kullanıma sunulacak olan özelliklerden biri olan birden fazla fotoğraf ekleme özelliği kullanıcıların tek fotoğraf yükleme sınırını ortadan kaldırmış olacak ve tek bir tweet’e birden fazla fotoğraf eklenebilecek. Elbette 140 karakter sayısı sınırlamasına tabi kalmak kaydıyla.

Bir diğer dev yenilik ise fotoğraf etiketleme özelliği… Tıpkı Facebook’ta olduğu gibi kullanıcılar fotoğraflarını etiketleyebilecek ve fotoğrafın üzerine fare imlecini getirenler kimlerin o fotoğrafta olduğunu görebilecek.