5053873217 [email protected]

Çeyrek final için Chelsea karşısına çıkan Galatasaray, 1-1’lik ilk maçın ardından rakibine Stamford Bridge’de 2-0 yenildi ve Avrupa’ya veda etti.

Galatasaray, çeyrek final umuduyla çıktığı maça istediği gibi başlayamadı. Henüz 4. dakikada hızlı gelişen Chelsea atağında Hazard, sağ kanattaki Oscar’ı topla buluşturdu. Oscar’ın pasıyla da Galatasaray savunmasının arkasına sarkan Samuel Eto’o, yerden bir vuruşla Chelsea’yi 1-0 öne geçirdi.

chelsea

Golden sonra temsilcimiz, oyunu dengelemeyi başardı. 15. dakikada Drogba’nın röveşatası üstten auta giderken, 21’de ise Chelsea atağında Lampard istediği gibi vuramadı. Dakikalar 22’ü gösterdiğinde ise ev sahibi çok tehlikeli oldu. Hazard’ın kullandığı serbest vuruşta Terry, kale sahası üzerinde boş durumda vurdu ama bu top da üstten auta gitti.

Chelsea’nin devre sonunda atakları sıklaştı. Sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda önce Terry kafayı vurdu. Muslera’dan dönen topu tamamlayan Garry Cahill, skoru 2-0’a getirdi. Maçın ilk yarısı da bu skorla tamamlandı.