5053873217 [email protected]

Kendi yöntemleriyle 3 yıl gibi bir sürede 203 kilo veren Tolgahan ÖZSEVEN’in kilo verme serüvenini okurlarla buluşturuyor: Mucize Adam.

MucizeAdam_Kapak_CON

Tolgahan Özseven, beslenme konusunda yapılabilecek son derece sıradan hatalarla, 302 kilo gibi uçuk rakamlara ulaşmış. Herhangi bir insan için bu rakamlara ulaşmak imkânsız diye düşünüyorsanız, Tolgahan’ın yaşam öyküsünü okuduktan sonra, bu düşüncelerinizi değiştirebilirsiniz. Bu öykü, sadece sınırları zorlayan bir şişmanlama örneği değil, aynı zamanda sadece sağlıklı beslenme ve sağlıklı bir yaşam biçimiyle verilmiş 203 kiloluk bir zaferi de içeriyor.

MucizeAdam_Kapak_CON

Aslında doğal beslenme ya da sağlıklı beslenme, günümüz insanının bedensel ve aynı zamanda ruhsal ihtiyaçlarını karşılayabilecek yegâne beslenme biçimi. Bu mucizevî formülün nasıl ortaya çıktığını ve uygulandığını bu kitapta bulacaksınız!

Her şey gibi zayıflamanın en kolay yolu olarak sunulan çeşitli zararlı ilaçların, yöntemlerin ve nicelerinin insanların karşısına çıkarıldığı bir dönemde, tüm bunlara karşı doğal yollarla zayıflamayı savunan ve başaran Mucize Adam Tolgahan Özseven, size bu kitapta kendi kendine bulduğu yöntemlerini ve başarı hikayesini anlatarak ilham kaynağı olacak.