5053873217 [email protected]

Hyundai tarafından yapılan açıklamayla bu yıl Brezilya’da düzenlenecek Dünya Kupası’nda markayı küresel çapta İspanyol Iker Casillas ve Brezilyalı Ricardo Kaka’nın temsil edeceği duyuruldu.

 

FIFA’nın resmi sponsorlarından Hyundai tarafından yapılan açıklamayla bu yıl Brezilya’da düzenlenecek Dünya Kupası’nda markayı küresel çapta İspanyol Iker Casillas ve Brezilyalı Ricardo Kaka’nın temsil edeceği duyuruldu.

HYUNDAI

Dünya Kupası’nda üçüncü kez sahaya çıkmaya hazırlanan Casillas halen Real Madrid’in kalesini koruyor. AC Milan’ın başarılı orta saha oyuncusu Kaka da tıpkı Casillas gibi üçüncü kez bu büyük organizasyonda oynama fırastı bulacak. Kaka’nın aynı zamanda 2007 yılında aldığı FIFA Yılın Oyuncusu ödülü de bulunuyor.

Bu iki futbolcuya ek olarak Hyundai, halen Chelsea’da oynayan Oscar Emboaba’yı da yerel temsilci ilan etti.

Marka elçileri Hyundai ile futbo taraftarları arasında kurulacak iletişimde kilit rol oynayacak ve markanın bu yıl gerçekleştireceği bir dizi pazarlama aktivitesine katılacak. Aktiviteler arasında televizyon, basılı reklamlar ve dijital pazarlama stratejileri de yer alıyor.

Hyundai’nin FIFA ile işbirliği 1999 yılında başladı ve 2022 yılına kadar geçerli bir anlaşma bulunuyor. Hyundai bugüne kadar 2002 yılında Kore ve Japonya’da, 2006 yılında Almanya’da ve 2010 yılında Güney Afrika’da gerçekleştirilen Dünya Kupası organizasyonlarında en büyük sponsor olmuştu.