5053873217 [email protected]

Ford’un efsane modeli Mustang yeni tasarımında başarıyı geçmişinde arıyor.

mustang

ord, Cenevre’de Yeni Focus ile birlikte Avrupa’da ilk kez Yeni Mustang ve Edge Konsept’i beğeniye sunuyor

Yeni Focus – Tasarımı baştan aşağı yenilenerek dış tasarımda daha şık ve duygusal, iç mekanında da daha zarif bir hale getirilen Yeni Focus, ileri sürüş destek teknolojileri ve yakıt tasarrufu sağlayan yeni motorlarıyla yeni bir döneme geçiyor.

Yeni Mustang – Neredeyse 50 yıllık üretim geçmişinde Avrupa’da ilk kez satışa sunulacak olan Yeni Ford Mustang birinci sınıf performans ve güçlü motor seçenekleri sunuyor.

Yeni Ford Edge Konsept – Avrupa’da satışa sunulacak yeni büyük SUV aracı tanımlayacak teknoloji, dinamik tasarım ve işçilik unsurlarına dair ipuçları veriyor.

C-MAX Solar Energi Konsept – Ford, güneş enerjisiyle çalışan, türünün ilk örneği C-MAX Solar Energi Konsept’i, Avrupa’da ilk kez görücüye çıkarıyor. Araç, çevreci enerjiyle çalışan araçlardan oluşan bir geleceğin habercisi niteliğinde.

Dakar Rally Ford Ranger – Ford, Güney Amerika’da düzenlenen, dünyanın en zorlu motorsporları etkinliklerinden Dakar Rallisi’nden gelen Dakar Rally Ford Ranger’ı da Avrupa’da ilk kez sergiliyor.

Ford SYNC 2 – Avrupa’da ilk kez Yeni Ford Focus’ta beğeniyle sunulan Ford SYNC 2 teknolojisi, yeni 8 inçlik renkli dokunmatik bir ekranı içeriyor ve eğlence, navigasyon, klima ve cep telefonlarının sesli kontrol edilebilmesine de imkan tanıyor.
Ford’un, “5 yılda 25 yeni araç” kapsamında yer alan Yeni Ford Focus, 2014 yılının ikinci yarısından itibaren çeşitli pazarlarda satışa sunulacakken; 2015 yılında Avrupalı tüketicilerle buluşacak olan Yeni Ford Mustang; ve şirketin Avrupa’ya yönelik geliştirdiği yeni büyük SUV aracın, teknoloji, tasarım ve işçilik unsurlarına dair güçlü ipuçları veren Yeni Ford Edge Konsept de fuardaki yerini alıyor.

Ford, aynı zamanda, güneş enerjisiyle çalışan, türünün ilk örneği C-MAX Solar Energi Konsept ve Dakar Rally Ford Ranger araçlarının yanı sıra sürücünün kendi sesiyle basit komutlar vererek ve yüksek çözünürlüklü 8 inçlik renkli dokunmatik bir ekran yardımıyla araç içindeki sistemlerin kontrol edilmesi imkanı tanıyan, SYNC 2 teknolojisini de Cenevre’de Avrupa’lı müşterilerin beğenisine ilk kez sunuyor.

“Eylül 2012’de açıkladığımız One Ford stratejimizin gücü ile, Avrupa’daki operasyonlarımızda dönüşüm gerçekleştirmeye söz vermiştik.” diyen Ford’un Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Başkanı Stephen Odell sözlerine şunları ekledi: “Kabuğumuza çekilip piyasadaki durgunluğun geçmesini beklemek yerine kendimizi, ürün geliştirme çalışmalarımızı hızlandırmaya ve müşterilerimize daha fazla araç ve teknoloji sunmaya adadık. 5 yıllık bir süre içerisinde en az 25 yeni aracı piyasaya sunacağımıza söz vermiştik. Bu zamana kadar 11 aracın lansmanını gerçekleştirdik ve sadece 2014 yılında en az 10 yeni araç daha geliyor.”