5053873217 [email protected]

Son zamanlarda din değiştirme haberleriyle gündeme gelen ünlü manken Tuğçe Kazaz, İclal Aydın’la ‘Yaşasın Haftasonu’ programına konuk oldu. Tuğçe Kazaz, Müslümanlıktan Hıristiyanlığa, sonra Budizme sonra yeniden Müslümanlığa geçmişti. Kıyafetlerinde de dekolteden vazgeçen Tuğçe Kazaz, türban defilesine çıkarak da ses getirmişti. Kazaz, son yıllarda yaşadığı olaylarla ilgili “İnsan beşer de şaşar da, çok büyük hatalar yapmamayı dilerim. Artık benim bir rehberim var. Onun bana gösterdiği yolda yürüyorum, rehbersiz çok zor yürünüyor bu yol” dedi.

KAZAZ

İLAHİ ADALET VAR
Hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak “Bir deli bir kuyuya taş atıyor ve yüz akıllı bunu çıkartamıyorsunuz. İftira noktasına gelindiği zaman benden önce ilahi adalet var” dedi. Artık hayatını değiştirdiği ve yeni bir yol seçtiğini ekleyen Kazaz “Şöyle der benim ustam: Sen kendini biliyor musun? Tamam o zaman.”

‘YAŞADIKLARIM IZDIRAPLI OLDU’
Geçtiğimiz yıllarda din değiştirmesi olayını ise “Yaptığımız her seçimin bedelini ödüyoruz, hepimiz hatalar yapıyoruz yapacağız insanız biz, yaşadıklarım ızdıraplı oldu ama kendimden doğdum, ben arayışlarımda en doğal hakkımı kullandım, ben arayışlarımda beni arıyordum” diye yanıt verdi.