5053873217 [email protected]

Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtılan Subaru Viziv2 tüm otoritelerin takdirini toplamayı başardı.

VİZİV2

Viziv Concept’in ardından, Subaru, Viziv 2 Concept’i ile yine Cenevre’de boy gösteriyor. Markanın yeni crossover tasarım anlayışına ışık tutan Viziv 2 Concept, plug-in hibrid teknolojisini Boxer DIT motor ile birlikte sunmasıyla dikkat çekiyor.

Yeniden tasarlanan bumerang şeklindeki ön farları ve LED sis farları ile ilgi çeken Viziv 2 concept, elektrikli ve konvansiyonel boxer motorların işbirliği ile hareket ediyor. Önde 1.6 litrelik direkt enjeksiyonlu Turbo Boxer (DIT) motorun bulunduğu aracın, arka terkerleklerine yerleştirilmiş iki elektrikli motor, CVT şanzıman ile birlikte yer alıyor. Lityum iyon pillerden güç alan arka elektrik motorları, bağımsız çalışabilmeleri sayesinde, simetrik dört çeker (AWD) kavramına yeni bir boyut kazandırıyor. Bu yeni düzen düşük yer çekimi merkezi oluşturması sayesinde sürüş dengesinin optimum seviyede korunmasını sağlıyor.

Subaru ayrıca Cenevre’de, AWD teknolojisinin en sportif halini, yansıtan WRX STI modelinin de Avrupa prömiyerini gerçekleştirirken, 7 yıldır üst üste katıldığı Nürburgring 24 Saat Yarışı’nda 2014 sezonunda kullanacağı yeni otomobili WRX STI Racing’i fuar kapsamında otomobil severlerle buluşturuyor.