5053873217 [email protected]

Kurt Seyit ve Şura dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan Kıvanç Tatlıtuğ, St Petesburg’da Hakan Gence’ye röportaj verdi. Hakan Gence, Kıvanç hakkında doğru bilinen yanlışları kaleme aldı.

KURT SEYT VE ŞURA

İşte Hakan Gence’nin Hürriyet’teki röportajından çarpıcı bölümler:

Kilo aldığı çizildi ama kadın hayranları için peşinen söyleyeyim Kurt Seyit çok formunda. Zaten kendisi de sakallarından dolayı yüzünün daha ince göründüğünü ama kilosunun aynı olduğunu söylüyor. Tek fark, Kuzey Güney’den kalma meşhur kasları bu kez daha da belirginleşmiş. Tek gram yağı olmayan, bu sefer sakallı bir Kıvanç Tatlıtuğ izlemeye hazır olun. Rusya’ya alışmış ama İstanbul gözünde tütüyor.

“En çok da ailem ve köpeğim Pars’ı özledim” diyor: “İstanbul’daki bakıcısına emanet. Pasaport sorunundan ve hava şartlarından dolayı St. Petersburga getiremedim.” Çorbasını içip kalkacağını söylediği için gözüm sürekli çorbada. Bitmesin de iki kelime fazla edelim diye dua ediyorum. Çorbadan başka bir şey ısmarlamıyor, zaten ondan bile iki kaşık alıyor ama kahve mahve derken oturmaya devam ediyor, sohbet uzuyor.

Kıvanç Tatlıtuğ kaburgalarını kırması hakkında şunları söylüyor: “Evet; üstelik söylendiği gibi dört değil beş kaburgamı kırdım. Kaza sette olmadı. Uzun zamandır ata biniyorum. O günde rol için alıştırma yapıyordum. Atı koşturup enerjisini harcatmadıkları için şaha kalkma sahnesinde dengemi kaybettim. İlk başta durumun ciddiyetini fark etmedim ama sonradan anladım beş kaburgam gitmiş.”

Köpeği Pars’tan sonra ikinci pasaport sorununu atı Şahin için yaşamış. Şahin, dizinin Kocaeli Kartepe’de çekilen ilk sahnelerinde bindiği atı. Onu çok seviyor. İstanbul’daki çekimlerde yine Şahin’e binecek. Zaten Türkiye’ye dönünce en kısa zamanda bir at sahibi olmayı kafaya koymuş.