5053873217 [email protected]

Sinemaseverlerin heyecanla beklediği 86. Akademi Ödül Töreni için hazırlanan özel program, 2 Mart Pazar akşamı saat 23.00’den itibaren Moviemax Oscars’da canlı olarak yayınlanacak. Digiturk, yıldızlar geçidini, ünlü konukların da katıldığı Oscar Özel yayını ile izleyicilerine aktaracak.

oscars-gorgeous-pic11

Dünyanın en iyi yapımlarının Oscar için yarışacağı ve dünyaca ünlü yıldızların sahne alacağı 86’ncı Oscar Ödül Töreni, Akademi’nin İngiltere ve İtalya’dan sonra ilk kez Türkiye’de verdiği özel hakla, Digiturk 1 No’lu kanalda yayın yapan Moviemax Oscars’da izleyiciyle buluşacak. 2 Mart akşamı 23:00’da Moviemax Oscars’da başlayacak Oscar özel programına ünlü isimler yorumlarıyla renk katacak. Osmantan Erkır’ın sunacağı Oscar özel yayını ilginç konu ve konuklarla Oscar töreni ve ödüller farklı yönlerden değerlendirilecek.

Ece Sükan’dan yıldızlara kırmızı halı notu

Moviemax Oscars’ta ekrana gelecek Oscar Özel Yayını sinema ve moda dünyasından ünlü isimlere ev sahipliği yapacak. Ünlü Sunucu Osmantan Erkır’ın sunacağı, Sinema yazarları Mehmet Açar ve Murat Özer ile Sinema Oyuncusu Fadik Sevin Atasoy’un Oscar adayı filmler ve sanatçılarla ilgili değerlendirmelerini ve tahminlerini aktaracağı yayında, ünlü stilist ve moda editörü Ece Sükan ise kırmızı halıda boy gösteren yıldızların kıyafet seçimlerini ve kırmızı halı performanslarını değerlendirecek.

Müziğin yıldızları da Oscar sahnesinde

86’ncı Akademi Ödül töreni görsel şölenle sınırlı kalmayacak. Müzik dünyasının önemli isimleri de gecede sahne alarak izleyenlere müzik ziyafeti sunacak. İki kez Oscar’a aday olmuş, birçok Grammy ödülü sahibi Bette Midler, ilk defa Oscar gecesinde sahne alacak. En iyi şarkı dalında Oscar’a aday olan Ordinary Love’ı U2, The Moon Song’u Karen O, Let It Go’yu Idina Menzel, Happy’i ise Pharrel Williams Oscar sahnesinde canlı performansla söyleyecek. 3 Grammy ödüllü şarkıcı Pink de Oscar gecesine canlı performansla renk katacak olan sanatçılar arasında yer alıyor.