5053873217 [email protected]

Şahan Gökbakar İzzet Çapa’ya verdiği röportajda bilinmeyen pek çok yönünü anlattı. Komediyi seçmesinde erken yaşta yaşadığı kaybın önemli bir yeri olduğunu düşünüyor.

şahan

Babası Suudi Arabistan’da büyük bir çimento fabrikasında çalışıyormuş. Şahan Gökbakar 6 yaşına gelene kadar orada kalmış. Şantiyede işçilerle birlikte ekibin maskotu gibiymiş. VHS kasetlerden duyarmış en çok Türkçe’yi. Televizyondaki her şey Arapça olduğu için Türkan Şoray’lı, Tarık Akan’lı aşk filmleri ve  Kemal Sunal’lar, Şener Şen’ler, Zeki-Metin’ler… video kasetleri en büyük eğlencesiymiş. 

Togan Gökbakar 4, Şahan Gökbakar 8 yaşındayken babasını trafik kazasında kaybetmiş. Acılar ile olgunlaşan Şahan karakterinin oturmasında en büyük pay sahibini annesi olarak görüyor.

Yaz tatilleri için gittikleri İzmir’in de altını üstüne getirirken babasının vefatı nedeniyle etrafında oluşan üzgün atmosferi dağıtmak için komediyi seçtiğini düşünüyor. Yıllar sonra bu durumu ” Bari ortam neşelensin diyerek farkında olmadan komediyi seçmiş olabilirim.” diyerek ifade ediyor.