5053873217 [email protected]

Özlem Ağırman, “Hayat kırkında başlar” sözünün bir efsane değil gerçek olduğunun en doğru kanıtlarından biri oldu. 40 yaşına kadar şehir planlamacı olarak yaşamını sürdüren iki çocuk annesi Ağırman, içindeki müzik aşkını daha fazla ertelemekten vazgeçti ve “Hayat veren Nağmeler” adlı albümü ile müzik dünyasına “Merhaba” dedi.

özlem ağırman

Altı yaşında başlayan müzik aşkına babasının; “Benim kızım şarkıcı olamaz” tepkisiyle tam kırk yıl ertelemek zorunda kalan Özlem Ağırman, “Ailemin isteği ile mimarlık okuyarak şehir planlamacısı oldum. Yaklaşık yirmi yıl bu mesleği yaptıktan ve iki çocuğumu da büyüttükten sonra yüreğimin beni götürdüğü yere gittim ve Türk Sanat Müziği albümü yaptım. Şu anda gerçekten çok mutlu ve huzurluyum. Eğer kişi kafasına bir şey koyduysa hiçbir zaman geç değildir. Sanıyorum ben bunun en güzel örneklerinden biriyim ve bir sürü kişiye örnek oluyor olmanın heyecanı içindeyim.”

Şu sıralar üçüncü klibini çektiği “İçin için yanıyor, yanıyor bu gönlüm” şarkısı ile müzikseverlerle müzik kanalları aracılığı ile buluşan Ağırman; ”Bu daha başlangıç mücadeleye devam” diyor…