5053873217 [email protected]

Yüzüklerin Efendisi üçlemesindeki Frodo rolüyle milyonların gönlünde taht kuran ünlü oyuncu Elijah Wood, önceki akşam Babylon’da plaklarının başındaydı. Bu sene 10. yaşını kutlayan Bant Mag.’ın İstanbul Blue Night sponsorluğunda gerçekleştirdiği “İstanbul Blue Night Presents: Bant Mag. Bonanza” gecesinde sahne alan Elijah Wood, Turquoise Wisdom ile birlikte kurdukları Wooden Wisdom projesi ile hayranlarıyla buluştu.

elijahwood

Wooden Wisdom’ın yanı sıra DJ Fitz ve Grup Ses Beats performansları ile de dikkat çeken gecede Elijah Wood performansının ardından hayranlarıyla sohbet etti.

“İstanbul Blue Night Presents: Bant Mag. Bonanza” ile bu seneki etkinliklerine başlayan İstanbul Blue Night, 28 Şubat gecesi Beyoğlu’nda eğlenceyi doruğa çıkarmaya hazırlanıyor. Bu sene 4.sü düzenlenen İstanbul Blue Night Festivali, 28 Şubat gecesi, MAXIM ‘dj set’ (The Prodigy), Craig David DJ Set, R.I.O. ft. U-Jean ve Maceo Plex gibi dev isimlerin yanı sıra Mabel Matiz, Pinhani, Hüseyin Karadayı gibi yerli isimlerin Beyoğlu’nun en popüler mekanlarında vereceği konserler ve sürpriz sokak aktiviteleriyle adından söz ettirecek.