5053873217 [email protected]

Galatasaraylı Sneijder’ın eşi manken ve oyuncu Yolanthe Cabau, Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde olduğu ‘Kurt Seyit ve Şura’ dizisinde rol alacak. Yolanthe’nin dizi kadrosuna girmesini, komşuları olan Kıvanç Tatlıtuğ istedi.

YOLANTHE

Yolanthe Cabau 2 hafta önce de Halit Ergenç’in ‘Kanuni’yi oynadığı ‘Muhteşem Yüzyıl’da rol almak istediğini açıklamış ama yapımcıdan gelen olumsuz yanıtla hayal kırıklığına uğramıştı.

Posta gazetesinin haberine göre, Yolanthe Cabau, sarayın kapıları kapanınca gözünü Kıvanç Tatlıtuğ ile Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünü paylaşacağı Nermin Bezmen’in “Kurt Seyt&Shura” romanından uyarlanan ‘Kurt Seyd&Shura dizisinin kadrosuna çevirmişti. İddiaya göre, Yolanthe dizinin kadrosuna kabul edildi. Yolanthe Cabau, Farah Zeynep Abdullah’ın oynadığı ‘Shura’nın ablası ‘Barones Valentina’yı canlandıracak.

YENGEYE KIVANÇ TATLITUĞ UYARISI

Yolanthe Cabau, daha önce yaptığı bir açıklamada Kıvanç Tatlıtuğ için, “Yakışıklı ve çok hoş. Onunla bir projede rol almak isterim. Gerçi Wesley’nin arkadaşları, ‘Kıvanç ile oynamasına izin verme’ diye espri yapıyorlar. Wesley kıskanmaz, çünkü kendine ve bana güveni tam” demişti.