5053873217 [email protected]

UEFA Şampiyonlar Ligi Resmi Top Tedarikçisi adidas tarafından geliştirilen Adidas Finale Lisbon, ilk kez ligin 3. tur karşılaşmalarında sahaya çıkacak.

UCL 13 FINALE BALL SET

adidas’ın, Portekiz’in denizcilik mirasından ilham alarak geliştirdiği, UEFA Şampiyonlar Ligi Resmi Maç Topu adidas Finale Lisbon tanıtıldı. Top ilk olarak UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. tur karşılaşmalarında kullanılacak.

Topun üzerinde bulunan mavinin farklı tonları, hem gökyüzünün hem de denizin Lizbon’un denizcilik tarihinde sahip olduğu önemi yansıtıyor. Turuncu ise, Lizbon’un çok sayıdaki tepesine yayılmış sayısız noktadan izlenebilen, başkentin turuncu çatılı evlerini temsil ediyor.

Top, vuruş noktasında optimal kavrayış sağlayacak şekilde tasarlanan bir dış yüzey dokusuna sahip. UEFA Şampiyonlar Ligi logosunun tasarımını esas alan resmi maç topunun üzerine termal olarak yapıştırılan yıldız paneli, kusursuz bir yüzey ve üstün performans sağlıyor.

adidas Football Kıdemli Ürün Müdürü Jochen Raff adidas Finale Lisbon ile ilgili şunları söyledi: “Yıllar içinde, toplarımızda yapılan inovasyon aynı zamanda, gerek futbolun gerekse oynanış biçiminin evrimini de yansıtıyor. Kimi zaman asıl mesele, çığır açan devrimlerden ziyade, topu profesyonel ve amatör oyuncular için daha iyi hale getiren ve daha üstün bir deneyim yaşatan, belki hemen fark edilmeyen ama belirleyici olan ince ayarlar yapmaktır.”

Arjantinli yıldız Lionel Messi de, UEFA Şampiyonlar Ligi Resmi Topu Tedarikçisi adidas tarafından tasarlanan Resmi Maç Topu adidas Finale Lisbon ile ilgili olarak şöyle konuştu: “Finale Lisbon muhteşem! Top, gerçekten oyunun seviyesini belirliyor ve adidas toplarını her geçen yıl daha da geliştirmeyi başarıyor.”

adidas Finale Lisbon topu, final maçı da dahil olmak üzere, 18 Şubat’tan itibaren, UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarında sahada olacak. Top, adidas mağazaları ve yetkili adidas satıcılarında 388 TL’lik fiyatıyla satışa sunulacak.