5053873217 [email protected]

4. Bölümü ile ekrana gelen Kanal D dizisi Küçük Ağa minik yıldızının da mahareti ile kendine reyting listesinde üt sıralardan bir yer edindi.

KÜÇÜK AĞA

Küçük Osman olarak ünlenen minik yıldızın çocuk hayranlarının da dizi reytingi üzerinde güçlü bir etkisi olduğu kesin. Hatta dizi yayınlandığı sürece belli bir reyting sınırının altına düşmeme garantisi yine bizzat Küçük Ağa’nın kendisi. Ancak daha 4. bölümdce dizi kendini tekrar etmeye ve yetişkin izleyiciyi sıkmaya başladı bile. Önümüzdeki hafta AB gurubu izleyici alternatif olması durumunda diziyi terk edebilir.

Aynı bölüm içinde bir kaç kez polise, bir kaç kez boşanmaya bir kaç kez okul müdürünün huzuruna giden dizi kahramanları hem haftalık olarak hem de dizi içinde belli periyotlarla senaryoyu tekrar ediyorlar. Geçmişte benzer senaryo tekrarı  üzerine kurulmuş Akasya Durağı ya da hala reyting yarışında güzel dereceler alan Arka Sokaklar da benzer bir dezavantaja rağmen özellikle çocuk izleyicinin ilgisini çekerek reyting başarısını yakalamıştı.