5053873217 [email protected]

Yeni dönem aşklara tepki olarak çıkardığı “Kalbe Kiralık Aşklar” albümü ile fırtına gibi esen Ferhat Göçer sevenleriyle buluşuyor. Göçer’in yeni albümünün ilk konseri; 22 Şubat Cumartesi günü Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek.

FERHAT GÖÇER

Ünlü sanatçı, 2013 yılının son aylarında çıkardığı 6. albümü “Kalbe Kiralık Aşklar” için “Üzerine en çok titrediğim albümüm” diyor. Albümün çıkış parçası olan “Git” ise müzik listelerinde uzun süre bir numarada kalarak, yılın en çok dinlenen şarkılardan biri oldu ve sanatçının “Yastayım” “Cennet” “Biri Bana Gelsin” “Kalp Kalbe Karşı” ve “Gidemem” gibi hit şarkıları arasına girmeyi başardı. Göçer yeni albümünden “Git” gibi en az beş şarkısının daha klasikleşeceğini de söylüyor. Albümündeki şarkıların söz ve bestesi ağırlıklı olarak kendisine ait olan Ferhat Göçer, 22 Şubat Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konseri için bir hayli heyacanlı. Göçer, unutulmaz bir geceye daha imza atmaya hazırlanıyor.

2. Klibini Sevenleri Belirledi

Konserinin yanı sıra, 6. albümünün ikinci klip çalışması için de çalışmalarını sürüdren Ferhat Göçer, bu klibin hangi şarkıya çekileceğini de sosyal medyada yaptığı anket ile belirledi. Yoğun ilgi gösterilen anketin sonucuna göre “Sarıl Bana” şarkısına klip çekilecek.