5053873217 [email protected]

Samsung’ un phablet olarak isimlendirilen Galaxy Note akıllı telefonları ve Galaxy Note tabletlerinde kullanılan kalem olan S-Pen, Galaxy Note 4 ile gelecek yeni sürümünde ilgi çekici yeni özelliklere sahip olacak. Şu ana kadar her Note cihazının tanıtımında yenilenen S-Pen, sahip olduğu Wacom kablosuz basınç duyarlılığı teknolojisiyle Note kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor.
ABD Patent Ofisi’nden alınan bir patente göre yeni nesil S-Pen ile ekrana “Annemi Ara” yazarsanız Note cihazınız otomatik olan annenizi arayacak. Patent çizimlerinden anlaşıldığı kadarıyla kilit ekranında bile çalışacak olan bu özellik, kullanıcılara istediği kişiyi hızlıca arama seçeneği sunacak.

note note2

Patent’ in detaylarına göre Samsung, kullanıcıyı el yazısından tanıma üzerine çalışıyor. Samsung’ un mevcut cihazları Note 2 ve Note 3′ te kilit ekranına imzanızı atmanız durumunda cihazınız açılıyor, bu özelliği geliştirmek isteyen Samsung patente göre, el yazınızı tanıyacak ve ona göre istediğiniz uygulamayı açacak.