5053873217 [email protected]

İclal Aydın’la Yaşasın Haftasonu programına konuk olan ünlü komedyen Tolga Çevik samimi açıklamalarda bulundu.
90’lı yılların sonunda rol aldığı dramatik oyunlarla pek çok ödül kazanan Çevik, o dönem yaşadığı kırgınlıklar nedeniyle dramdan komediye yöneldiğini dile getirdi. “Kırıldığımız şeylerin derdinde olduğumuz için bu işi yapıyoruz” diyen Çevik, dramaya tekrar döneceğini ifade ederek “ama bu dönem biraz eğlenme dönemim” dedi. Ezgi Mola’nın Arkadaşım Hoşgeldin ekibine katılması ile ilgili de konuşan ünlü oyuncu “Patron Mutlu Son İstiyor filminin setinde Ezgi’yi kendi karavanının camını silerken yakaladım bir gün. Tamam dedim, benim kadar manyak bu da, bizim kulise yakışır. Ve Ezgi’ye rol teklif ettim” dedi

TOLGA ÇEVİK ÖZGE YILMAZ

Ardı ardına 4 çok enteresan oyun oynadım. Bu oyunlarla yaklaşık 25 ödül aldım. Adını vermek istemiyorum 98 yılı falandı bir gün bir telefon geldi en iyi erkek oyuncu ödülünü aldın dediler o ödül benim için çok önemliydi anneme söyledim, Hadi Ağabey’e söyledim havalarda uçuyorlar bütün tiyatro çok sevindik, zaten 98 yılından sonra değişti her şey benim için. Bayağı yayıldı ödül alacağım haberi aradan bir hafta geçti bir telefon geldi bana dediler ki “sen daha çok gençsin, biz o ödülü şeye verelim şey ağabeyine dediler ve ben dedim ki canınız nasıl arzu ederse dedim ve o benim son dramatik roldür. Dedim ki ben sizi ters bir taraftan vuracağım bundan sonra bunu çoğu kişi ilk defa duyuyordur bu kızgınlığımı kimse duymadı, o ödülü çok takmıştım kafama artık verseler de istemem.

O zaman 24 yaşındaydım, 24 yaşındaki insan çok hassas olabiliyor. Bu hassaslığı da mazur görmek, biraz kollamak lazım. Kırılıyoruz biz, kırılan insanlar bu işi yapıyoruz zaten. Kırıldığımız şeylerin derdinde olduğumuz için bu işi yapıyoruz ve son diyorsun ki siz beni kırarsanız ben de sizi kırarım. Ben tekrar o rollere döneceğim ama bu dönem biraz eğlenme dönemim. Hala o siniri çok atmış değilim. Onlar bu hevesimi elimden aldıklarımı için safımı değiştirdim komedi oynamaya başladım başkasının kalbini kırarken sizinki daha çok acıyor.

Ezgi ile çok eskiden dostluğumuz var. Çok sevdiğim bir arkadaşımdır. Dostluğumuz Patron Mutlu Son İstiyor setinde pekişti. Ben orada kulisini gördüm. Benim için kulis önemlidir. Oyuncu karavanlarımız oluyor film çekimlerinde, Ezgi’yi kendi karavanının camını silerken yakaladım bir gün. Tamam dedim benim kadar manyak bu da, bizim kulise yakışır, bizim kuliste olması lazım. Ondan sonra Arkadaşım Hoşgeldin’i teklif ettim Ezgi’ye. O da sağ olsun kırmadı. Bu çok oturmuş bir proje, bu projenin kulisinde olmak daha da mayın tarlası bir şey. 7-8 yıldır herkesin birbirini ezberlediği bir kulise sıfırdan girmek cesaret isteyen bir şey.Hem iyi oyuncu hem de cesaretliymiş tebrik ediyorum. Bana sorsa ben girmezdim.