5053873217 [email protected]

Uçankuş’a konuşan Ünlü oryantel Tanyeli şu açıklamayı yaptı.
“Bu dava 2006’dan beri devam eden ve hiç gündeme getirmediğim bir davadır.”

“Seren Serengil’in Cine5’te yayınlanan programına katıldım ve yaşanan bu olayları kapatmak isteyen konuşmalar yaptım.”

Tanyeli’ye gözaltı şoku!

Fakat Asena, ertesi gün Beyaz Tv’de yayınlanan “Söylemezsem olmaz” programına katıldı ve çok iyi çalışılmış bir şekilde oğlumun ve benim mağduriyetimiz üzerinden reklam yapmaya çalıştı.” “samimiyetsiz ve kibirli bir şekilde “davayı geri çektim kardeşim kendisine jest yaptım hatta avukatı benden para talep etti onuda ödedim” demesi üzerine, bir travma daha yaşayarak hiç yapmadığm bir şeyi yaparak canlı yayına bağlandım.”

TANYELİ

Tanyeli, Asenanın eski avukatı Emin Mehmet Şimşek’le görüştüğünü açıklamasının ardından canlı yayına bağlanan Mehmet Şimşek şu açıklamayı yaptı:

“Asena bana ‘davayı geri çekin’ demedi, yazılı talimat da vermedi” ve ekledi “Benim Asena Hanım üzerine başvuru yapmış olmam suçtur. İcra takibi başlamış ve anladığım kadarıyla dava bitmiş değil, yeniden açılmış bir dava yok” dedi.

TANYELİ: “ASENA MAĞDURU OYNUYOR”

Ünlü oryantel sözlerine şöyle devam etti: “Asena resmen mağduru oynuyor.” “Dava 2006’da açılmış savcıya ve hakime ifade vermişim dava düşmüş temyize gidilmiş ondan sonra beni geri çağırıyorlar.”

“Bütün bunların arasında Annesi kelepçeyle götürülen gözyaşları içinde stressten likennitidius atağı yaşayan bir çocuk, 8000 dolarlık yanan Uçak biletleri ve 1 hafta okula gidemeyen bir çocuk.” “Şimdi size soruyorum: “geri çekildiğini söylenen ve ama inatla devam eden yakalama emri çıkartılan davanın mağduru kim? Avukatlar mı? Asena mı? yoksa Tanyeli mi?”