5053873217 [email protected]

Maçın hakemlerinin çok kötü bir yönetim sergilediğini belirten sarı-lacivertli futbolculardan Sow, verilmeyen penaltı pozisyonu ile ilgili olarak; “4. hakem ne işi yarar. Altını çizerek söylüyorum ki kesin penaltıydı. Herkesi gözü önünde oldu. Ama 4. hakem vermek istemedi” diye konuştu.

fener

Yayıncı kuruluşa konuşan isimlerden Gökhan Gönül ise Sivaspor’u yenebileceklerini ama buna hakemlerin müsade etmediğini belirterek; “Sivas’ı yenerdik, hakemi yenemezdik” diye veryansın etti.
25 milyon Fenerbahçeliyi sevindirmek için , bu ruhla sahaya çıktıklarını dile getiren Gökhan Gönül, “25 milyon Fenerbahçe’nin yüreğini sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Ama müsade etmiyorlar. Sus sus sus nereye kadar, ölüp ölüp diriliyoruz. Bir suçumuz varsa söylesinler, ne yapmamızı istiyorlar, her gün ölmektense bir gün ölelim. eskiden 4 hakem vardı, şimdi 6 hakem. 12 hakem olsa da değişmeyecek demek ki. Penaltımızı verseler daha rahat bir maç çıkaracaktık. Bu saatten sonra rakiplerle mücadele etmek yetmeyecek, hakemlerle de mücadele edeceğiz. Buramıza geldi yeter. ” şeklinde konuştu.