5053873217 [email protected]


FLAPPY

 

 

Flappy Bird çılgınlığı Türkiye’yi de sardı.Öyle ki Flappy Bird oynayanlar daha doğrusu oynayamayanlar tekrar tekrar oyuna dönüp oynamaya çalışıyor. Kimileri oyunda 2 puan bile alamazken sosyal medyada 3 basamaklı puanlar paylaşılıyor ki bu durum Flappy Bird’in pratik bir yöntemi olduğunu akıllara getiriyor.

Flappy Bird İOS ve Android’lerde oynanabiliyor. Flappy Bird hakkındaki detaylı bilgi haberimizde Herkesin merakla beklediği, İOS ve Android dünyasını kasıp kavuran Flappy Bird oyunu çok yakında Windows Phone için geliyor. iOS ve Android platformlarını kasıp kavuran Flappy Bird oyununun, çok yakında Windows Phone 8 kullanıcıları için indirilebilir olacağı müjdelendi.

Dong Nguyen isimli geliştiricinin yeni oyunu Flappy Bird, iOS ve Android platformlarını kasıp kavurduktan sonra, Windows Phone 8 sahiplerinin de gönlünü almaya geliyor. Basit oynanış yapısı ile dikkat çeken ve kısa sürede App Store ve Google Play Store’un ücretsiz uygulamalar bölümünde zirveye oturan Flappy Bird’ün, çok yakında Windows Phone 8 sürümünün de yayınlanacağı geliştirici firma tarafından müjdelendi.

WP 8 sürümü önümüzdeki ay gelebilir Indie oyun türündeki Flappy Bird, grafikleri ve müzikleri ile ön plana çıkan bir oyun olmamasına karşılık, insanı kısa sürede tutsak edebiliyor. Karakterimizi yeşil boruların arasından geçirmeye çalıştığımız oyunun, önümüzdeki aylarda Windows Phone mağazadaki yerini alması bekleniyor.

OYUNUN PRATİK BİR YÖNTEMİ VAR MI?

Oyunun altın kuralı ritmik ve aynı süreli hareketlerle kuşu ortalama bir düz çizgisel seviyede uçurmak. Sürekli aynı periyotta kuşa tıklayarak iniş çıkışını stabil hale getirmek.

<http://www.flappybirdoyunu.com/2014/02/flappy-bird-oyna.html>

[youtuber youtube=’http://www.youtube.com/watch?v=7JHbJ5RAHE0′]