5053873217 [email protected]

Hakan Ural, Sibel Can’dan olan oğlu Engincan’ın gay olduğu iddiasına cevap verdi Ve bu iddialar çok sinirlendiğini her fırsata dile getirdi Ve bu İddata Sibel hanımda çok üzülüyor ve sinirleniyor dedei sözlerine şöyle devem etti Engincan Gay değil olsaydı da kesinlikle kabul ederim cevabyla şaşırttı  ben çocuklarıma herşeyden çok saygıyı öğrettim dedi Engincan gay değil ama olsaydı elbette kabul ederdim. Her türlü onun arkasında olurum. İnsanın çocuğundan vazgeçme şansı yok Sibel Hanımda bire bir benle aynı düşüncededir dedi Sibel Can bu konuda hiş konuşmadı.

SİBEL CAN VE OĞLU ENGİNCAN

Posta gazetesinden Canan Danyıldız’ın sorularını yanıtlayan Hakan Ural oğlu Engincan hakkındaki o iddiaya da bu yanıtı verdi:

Ben çocuklarıma herkese ve her şeye saygılı olmalarını öğrettim. Onların tevazu göstermesini istiyorum; çünkü anne babaları meşhur. Hataları olacak hayat bu. Her baba gibi davranıyorum sadece tarzım başka. Sibel’le evliyken de ‘yaramaz olsunlar ama şımarık olmasınlar’ derdim.

Engincan gay değil ama olsaydı elbette kabul ederdim. Her türlü onun arkasında olurum. İnsanın çocuğundan vazgeçme şansı yok!

 

sibelcan-oğlu engincan (3)