5053873217 [email protected]

Mini Onarım belirli ölçüler limitindeki hasarların kasko poliçesine dokunmaksızın onarılması işlemidir. Maalesef ülkemizde pek çok kullanıcı bu tarz bir hizmet kullanım hakkı olduğunu bile bilmiyor. Her sigorta dönemi için kullanılabilir limitler içinde belli hakları olan sigortalı yıllarca hakkı olan hizmeti kullanmadan poliçe ödemeye devam ediyor.

Başlıca Mini Onarım Hizmetleri;

PDR; Boyasız Kaporta Göçük Düzeltme

IR; İç Döşeme Tamiri

WR; Cam Çatlak Tamiri

BR; Tampon Tamiri

LR; Lokal Boya Tamiri

Bir yıllık kasko sigorta sözleşmesi kapsamında her bir onarım hakkından çeşitli adetlerde kullanabiliyorsunuz.

Biz Gazetepress otomobil editörleri olarak Maslak Oto Sanayi Sitesi’nde bulunan RS Service’i Göçük düzeltme ve Lokal boya hizmetleri için test ettik.

Bu işlemden bir ay önce yine aynı hizmeti veren başka bir servisi denemiş ve memnun kalmamıştık. Öyle ki 1 Aralık tarihinde randevu alıp aracı ancak 30 Aralık  tarihinde teslim etmiştik. Yılbaşında aracı teslim edeceklerini vadetmelerine rağmen  ve yılbaşını araçsız geçirmiştik. Bir sonraki onarım için RS servisi tercih ettik.

RS Service’in hızlı hizmet vermek konusunda rakipsiz olduğunu belirtmeliyiz. Aracı hasar tespit için 19 Ocak tarihinde götürdük ve 21 Ocak tarihinde 2 farklı bölgede göçük düzeltme, lokal boya ve kaporta onarım hizmetleri yapılmış ve aracımız tertemiz bize teslim edilmişti. Ayrıca Maslak Şubedeki Başak Hanım’ın yakın ilgisi ve sorun çözmede müşteri çıkarlarını gözeten yapısı ayrı bir memnuniyet nedeni.

Ayrıca RS Service’in sunduğu güler yüzlü ve anlayışlı hizmet farkı da olumlu deneyimimizi pekiştirdi.

peugeot

 

RS SERVICE’İ TANIYALIM

Aralık 2008’de kurulan RS, 6 aylık Ar-Ge çalışmaları neticesinde 02 Mayıs 2009 Tarihinde düzenlenen tanıtım toplantısıyla otomotiv sektöründeki hizmetlerine Radiator Services modülü ile başlamış.

Sektörde mini onarım olarak bilinen, dünya literatüründe PDR, PR, IR, WR ve BR olarak tanımlanan boyasız göçük düzeltme, lokal boya tamiri, döşeme tamiri, cam tamiri ve tampon tamir sistemlerini dünya standartlarında Türkiye’ye getiren şirket son derece başarılı. 

 Repair Systems ve Renew Solutions, RS’nin üç yıllık detaylı araştırma ve çalışması neticesinde, 4 Mayıs 2012 tarihinde bayii ağı ile hizmete girmiştir.

RS Service İletişim;

444 40 77

(212) 671 28 28

E-Mail:

[email protected]